Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire korai szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire korai szerintetek ezen agyalnom?

Figyelt kérdés

A barátnőm 20 éves én 23, július végén lesz két éve hogy együtt vagyunk.

Tegnap a nagybátyja szülinapján voltunk, és ott voltak az unokatestvérei is 3 kisebb, ilyen 3-5 éves kislány, meg egy 10 éves fiú is. Kb végig a gyerekekkel játszottunk, mondta a barátnőm, hogy érdemes kimaradni a “felnőtt beszélgetésből”, mert úgyis politizálni fognak, és ha mi beleszólunk, megkapjuk, hogy ehhez túl fiatalok vagyunk és stb, de a gyerekek még cukik is, szóval mindenki jól jár.:) Ahogy ott ültünk, játszottunk a gyerekekkel, én inkább a 10 éves kisfiúval sakkoztam, meg kártyáztunk, a barátnőm meg a 3 kislánnyal játszott, csak az járt a fejemben, hogy bár a mi gyerekeink ülnének így az ölében. Annyira szép volt, hogy mosolygott, ahogy rájuk nézett, annyira természetesen elbírt 3 ilyen kis eleven gyerekkel. A kisfiú rám is szólt, hogy figyeljek, mert 2x megvert kártyában.

Este összebújva megkérdeztem a barátnőmet, hogy szeretne-e gyereket, erre mosolyogva felém fordult, és mondta, hogy “biztos vagyok benne, hogy pontosan tudod, hogy már kislány korom óta gyűjtőm a név ötleteket is.” Ezen nevettünk, és kérdezte, hogy én szeretnék-e, mondtam, hogy én mindig is úgy voltam vele, hogy csak úgy gyereket nem szeretnék, de ha megtalálom azt a nőt, akit igazán szeretek, akkor vele majd lesznek gyerekeink. És mondtam neki, hogy mennyire tetszett ahogy a lányokkal viselkedett. Erre csak annyit mondott, hogy “Tudtam én hogy ennél jobban kártyázol! :D” és így aludtunk el. Vagyis ő egy idő után elaludt, de én még mindig ezeken agyaltam, hogy mennyire szép, mennyire szeretem, elképzeltem, hogy 10-20 év múlva gyerekeink vannak, és hogy milyen lehet majd akkor az élet, mi milyenek leszünk, stb, nem fogok itt feleslegesen ömlengeni.:)

2024. jún. 16. 11:57
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
15%
Jöhet még derűre ború. Ez csak címében kérdés tartalmában dicsekvés. Hogyne, 20 évesen szülni rohannak a mai lányok. Lesz még 4-5 palija mire gyereket vállal
2024. jún. 16. 12:05
 2/20 A kérdező kommentje:
#1 nem dicsekvésnek szántam, én is ezen agyalok, hogy lehet-e abban bízni, hogy ez egy stabil kapcsolat.:)
2024. jún. 16. 12:08
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

1# mekkora egy díjnyertes tuskó vagy😃

Kérdező,szép és jó hogy ezen így elgondolkodtatok,de inkább várjatok még a gyerekvallalással. Fiatalok is vagytok és 2 év még nem akkora idő,amire egy életet lehetne alapozni. Majd idővel

2024. jún. 16. 12:18
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baj nincs ezzel, mindenki gondolkozik a jövőjén is. Én csak annyit mondanék, hogy mielőtt konkrétan gyermekvállalásra kerülne a sor, gondoljátok át, elég stabil-e a kapcsolat, anyagilag megfelelően álltok-e, ill. az árnyoldalakat is vegyétek górcső alá, a gyerek nagy kötöttség, és nemcsak vidám kártyapartis napok vannak, hanem kellemetlenségek, felelősség, aggodalmak is.
2024. jún. 16. 12:20
 5/20 anonim ***** válasza:
36%
Korai mert nem fogtok együtt megöregedni több mint valószínű. Még nagyon fiatalok vagytok.
2024. jún. 16. 12:27
 6/20 anonim ***** válasza:
39%
Ha lesz is gyerek úgyis elváltok, nem sok olyan pár van akik ilyen fiatalon összejöttek és együtt öregedtek meg.
2024. jún. 16. 12:30
 7/20 anonim ***** válasza:
11%

Nevetséges vagy. Csak azért mert játszott a gyerekekkel kezdtél el fantáziáni. De basszuskulcs hová nektek gyerek amikor már mindketten felnőttek vagytok de a felnőttek beszélgetésére nem vagytok kíváncsiak. Ő téged irányít, hogy ne vegyetek benne részt te meg mint egy pincsikutya hallgatsz rá. Nem is az a gond, hogy nem akartok olyan témákról beszélni hanem, hogy felnőtt témának nevezi holott már felnőttek vagytok. Éretlenek vagytok. Nem való még nektek gyermek.

"elképzeltem, hogy 10-20 év múlva gyerekeink vannak"

Hát persze. 🤡

Talán lesznek, de nem közösek.

2024. jún. 16. 12:41
 8/20 anonim ***** válasza:
0%
Ha el tudod tartani a csajt, a gyerekeket is, lakhatás megoldva akkor hajrá.
2024. jún. 16. 12:55
 9/20 anonim ***** válasza:
67%

Nem nevetséges szerintem a kérdező. Szépek a gondolataid, de elképzelheto hogy a baránőd nem várna 10 évet. Viszont igazuk van azoknak akik azt írják hogy nagyon fiatalok vagytok még és ha fiatalon gyereket vállalnátok mégis akkor esélyes hogy nem maradtok együtt végleg. Tudom most minden szép, de sajnos a legtöbb párkapcsolat így végződik ilyen esetben, főleg hogy a barátnőd csak 18 volt mikor összejöttetek.

Érezd jól magad, nem akarjuk a kedvedet szegni csak tudd hogy semmibe nem szabad beleugrani, mérlegelni kell, ha esetleg ő felvetné hamarosan hogy vágjatok bele.

2024. jún. 16. 13:15
 10/20 anonim ***** válasza:
11%
Szerintem szép hogy ilyeneken gondolkozol. Latszik, hogy érett vagy gondolkodásban, és hogy komolyan állsz egy párkapcsolathoz. Álmodozni mindig szabad, de mindent ésszel kell csinálni. Még fiatalok vagytok, még éljetek együtt csak ketten, esetleg tanuljatok, vagy dolgozzatok egy közös jövőért. Egy babának stabilitásra van szüksége, otthonra, nyugodt körülményekre. Ezt igyekezzetek megteremteni. Álmodozni ilyeneken/ gondolkodni szabad, de semmit ne vegyél készpénznek vagy örökéletűnek, mert az élet olykor fordíthat egyet, akár rossz irányba is.
2024. jún. 16. 13:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!