Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy gondolhatja valaki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy gondolhatja valaki, hogy ezek után még érdekel?

Figyelt kérdés

Kb 1 hónapja ismerkedtem egy nővel. 1 hétig beszélgettünk talán, de találkozóig nem jutottunk, mert voltak gondok, pl. nem egyszer megkaptam, hogy ő inkább a hagyományos úton szeretne megismerni valakit,pl baráti körből, nem neten. Utolsó nap reggel írta, hogy most megy egy családi összejövetelre, majd délután mikor hazaért beszéltünk még telefonon egy keveset, mert mondta fáradt, és korán lefekszik. Este látom hogy fenn van messengeren, és normálisan ráírtam, hogy nem tud aludni? Erre behisztizett, hogy mit leskelődöm utána, meg miért kell mindig bejelentenie merre megy? Na ehhez csak annyit, hogy én ugyan nem kértem, hogy aznap is közölje mikor indul, meg többnyire mindig ő írt elsőre. Másnap látom, hogy nem vagyunk már ismerősök, meg megkaptam, hogy van ideje ismerkedni, csak nem rám. Oké, normálisan elköszöntem, és töröltem a telefonszámát is.

Erre tegnap reggel megcsörgetett mesengeren, és megkérdezte, hogy nem-e volna kedvem mégis találkozni vele? Ehhez azért pofa kell szerintem. Nem mondtam se igent se nemet, csak hogy dolgozom, de nem kerestem, és valahogy nem is nagyon érdekel már. Vezesse le a hormonális hangulatváltozásait máson. Meg persze az se kizárt, hogy valaki más miatt ejtett akkor, de nem is érdekel.

2024. jún. 15. 14:56
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
Tiltsd le mindenütt.
2024. jún. 15. 14:59
 2/9 anonim ***** válasza:
38%

"Ehhez azért pofa kell szerintem. Nem mondtam se igent se nemet"

Kemény vagy xDD

2024. jún. 15. 15:10
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
A pecázáshoz türelem kell. Amikor kapás van be kell rántani, nem zsörtölődni, hogy a múltkor messzire kerülte a kukacodat.
2024. jún. 15. 15:13
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Jaj ez ismerős nekem. Velem is volt egyszer egy olyan, bár én a "randiig" is eljutottam egyszer egy ilyen nővel, aztán szenvedtem vele. Nálam akkor telt be a pohár amikor megbeszéltük, hogy elmegyunk futni, oké, erre mikor odaértünk közli, hogy mégsem mert fáj a hasa és inkább hazamegy. Elegem lett belőle és letilltottam mindenhonnan. Életem egyik jó döntését hoztam, mert később kiderült, hogy miket csinált addig mi még ismerkedtünk, meg utána is az élete egy merő katasztrófa volt 5-8 év múlva.
2024. jún. 15. 15:19
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy azt gondolja ha nem tiltottad le.
2024. jún. 15. 15:29
 6/9 Noren1989 ***** válasza:
100%

Szerintem szimplàn bilibe lóg a keze.

Egy kultúràlt íràsban közöld nyugodtan, h te mellőzve érezted magad a múltkori eset utàn, befejezted a vele való ismerkedést.

2024. jún. 15. 15:33
 7/9 A kérdező kommentje:

Én az ilyen nők gondolkodását furcsállom. Ennyire azért csak nem elkeseredett a férfitársadalom, hogy nekünk úgy kéne ugrálni ahogy a nők fütyülnek, és ha csettint, mert éppen meggondolja magát, akkor egyből mindent elfelejtsünk amit tett.

Volt olyan kapcsolatom, amiben ezt eljátszotta a csaj. Eleve alig találkoztunk, és azt hitte, hogy a megbeszélt dolgokat neki nem muszáj betartani.

2024. jún. 15. 15:37
 8/9 A kérdező kommentje:
#6 Nem mellőzve, hanem konkrétan szakított, aztán 3-4 hét után meg mégis találkozni szeretne.
2024. jún. 15. 15:39
 9/9 Noren1989 ***** válasza:
100%
Akkor szimplàn bannold ki.
2024. jún. 15. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!