Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elofordul h szereted a feleség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elofordul h szereted a feleséged is de a szerető iránt is érzel valamit?

Figyelt kérdés

Ezek milyen jellegű érzelmek a szerető felé?

Kérlek titeket normális valaszt adjatok és a kérdésre valaszoljatok. Nem vagyok kíváncsi rosszindulatú megjegyzesekre meg csak szexre kell a szerető jellegű baromsagokra. Mert a kérdés ha van érzelem a szerető felé is. Mert igen létező dolog mégha nem is szerelem de lehet érezni 1 idő után a szereto iránt is.

2024. jún. 15. 12:59
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

#9 vagyok

A szex az alap volt, bárhol bármikor bármilyen körülmények között, olyan brutális kémia volt köztünk hogy elmondani nem lehet. De sokkal mélyebb volt ez annál. Napi szinten beszéltünk, elég komoly, lelki dolgokról is akár (csak valahogy azt hagyta ki mindig, hogy kapcsolatban van.. Ha-ha. Oscar díjat érdemelne) tehát én ezt egy elég komoly ismerkedésnek éltem meg, csak vártam, hogy mikor lép már a komoly felé, túlságosan tisztelettudó és türelmes voltam.

Programok is voltak. Munkahelyemre is random eljött csak hogy picit menjek ki mert hiányzom, ilyenkor hozott nekem valami kis apróságot, megöleltük megcsókoltuk egymást aztán ment is tovább. Eljártunk vacsorázgatni, egyszer az oldalamon eljött velem egy barátom gyerekének a ballagási bulijára...

Csak soha nem értettem miért tűnik el random, miért nem mutat be senkinek, de soha nem gondoltam, hogy fenn tud tartani így egy kapcsolatot egy másik nővel. Nyilván mikor kiderült, minden puzzle összeállt a fejemben. Kellett is jó pár hónap míg feldolgoztam. Az első hetekben nem is ment, ezért jártunk még össze párszor. Valamiért elhittem hogy engem választ majd 😅😅😅 majd leesett hogy végig mást választott helyettem.

2024. jún. 15. 19:47
 12/24 anonim ***** válasza:
85%

"Most 2 év után újra megkeresett. Nagyon sokat beszéltünk, és elmondta, hogy már nincs vesztenivalója"

Kidobta az asszony, így már te is jó vagy. Egy évet végig hazudott neked, és te még mindig bekajálod, amit mond 🤣😂

2024. jún. 15. 21:22
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha van szeretőd, akkor nem szereted a feleséged. Ilyen egyszerű.
2024. jún. 20. 07:28
 14/24 anonim ***** válasza:
Igen. Az elején. Amikor még szereted a házastársadat, és magad sem hiszed el, hogy az a mási is bekerült a képbe.
2024. jún. 20. 07:50
 15/24 A kérdező kommentje:
14 és írtad h az elején, utána akkor mi megy el és melyik fel iránt múlnak el?
2024. jún. 22. 12:40
 16/24 anonim ***** válasza:

#15 Teljesen egyéni. Ki hogyan dönt, merre indul el. Van mindkettőre példa az életben és itt a gyakorin is. Azért lehet kicsit irányítani azokat a fránya érzelmeket. Pl. ha a házastárs mellett döntesz, minden kapcsolatot megszakítasz a szeretőddel. Ilyen egyszerű.

Majd megszokod.

Sőt, harmadik variáció, ha két szék között a földre esel ;)

2024. jún. 22. 13:14
 17/24 anonim ***** válasza:
A szerető ujdonság, friss, izglmasabb is valószinű. Az asszony megszokott bútordarab, már levarani is nekhéz. Szerető ha nem jön össze ugyan úgy érintetlenül ott van a pecóban. Vigyázott rá
2024. júl. 6. 23:01
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Könyörgöm, ne írjátok már azt, hogy így-úgy szereti a feleségét a kérdező. Ha szeretnéd a feleségedet, akkor nem tartanál szeretőt a háta mögött. Te csakis magadat szereted, senki mást, a feleségedet pedig telibeszarod, nem tiszteled.
2024. júl. 11. 07:41
 19/24 anonim ***** válasza:

Ha megcsalja, nem szereti a feleségét, és nem szeret téged sem, mert voltaképp téged is megcsal vele.

Nem kell ezt túlgondolni, ha zavar a helyzet, akkor szakíts vele.

2024. júl. 17. 09:24
 20/24 anonim ***** válasza:
17%

A legtöbb hozzászólót a féltékenység és a birtoklásvágy vezérli. Saját tulajdonnak tekintik a párjukat, és az ő tulajdonukhoz nehogy már valaki más is hozzáérjen!

Az állatvilágban azért őrzik a hímek a nőstényt, hogy biztos tőlük legyen terhes, az ő utódjukat nevelje fel, náluk még szó sem volt birtoklásról.

Az embernél a fogamzásgátlók miatt ez már nem lényeges szempont. A nőket az aggasztja, hogy hátha a másik szebb, vagy például nagyobb a melle, vagy naponta hajlandó szeretkezni, és hasonlók. Konkurencia, amit akadályozni kell. A férjeket az aggaszthatja, hogy valamiben jobb a másik, nagyobb farok, nagyobb jövedelem, az esetleges terhességtől is félhet, hogy ne kelljen más gyerekét nevelnie.

Arról szó sincs, hogy ne szerethetne - szerelemmel is - egy ember kettő vagy több másik embert. Nem természetellenes többet is megszeretni. Mindenki más, és mindenkiben van valami szeretni való.

A féltékenység és a párunkat tulajdonnak tekinteni, korlátozni egy rossz emberi tulajdonság. De az is, ha a megcsaló fél összevissza hazudozik. Melyik a nagyobb rossz, mindenki másképp gondolja. A végtelenségig lehetne rajta vitatkozni!

2024. júl. 20. 00:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!