Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez fair barátnőm részéről?
Van egy srác akit én már kicsit régebb óta ismerek de nem tartottuk a kapcsolatot soha meg semmi ilyen, találkoztunk 3x kb 2 év alatt. Majd őt a barátnőm is megismerte rajtam keresztül nemrég. A srác nemrégiben elkezdett nyitni felém és elég egyértelmű jeleket küld hogy szeretne valamit, és erre én is nyitott lennék. Legutóbb barátnőm erre azt mondta nekem hogy egyébként neki bejön a srác. Kérdeztem hogy mióta, mert egy szóval se mondta, nem is az esete egyébként meg látszólag. Azt mondja nemrég jött erre rá de látja hogy mi nagyon egy hullámhosszon vagyunk ezért akart szólni. Hozzáteszem ezt aznap mondta amikor tudta hogy este találkoznék vele. Aznap lemondtam a találkozót mert felzaklatott ez a beszélgetés, ugyanis megkért ne talalkozzak vele legyek kedves. Mondtam szerintem ez nem fair, régebb óta ismerem és egész eddig nem is mondta hogy őt érdekelné… aztán kérdezte mik a terveim. Mondtam egyelőre semmi, csak megnézném hova tart ez a dolog. Erre azt mondta nekem megér e egy d*gás annyit hogy utána ő szomorú lesz?
Eskuszom nem tudom ezt hovatenni. Nyilván ha mondja az elején hogy neki tetszik akar tőle valamit stb nem csinálok semmit. De azóta azt hajtogatja hogy tudja jól a háta mögött le fogok vele feküdni.
Szerintetek ez fair?
Szerintem a barátnődnek valójában nem tetszik ez a srác, csak azért mondta, mert tudja, hogy téged ezzel el tud marni a srác mellől. Vagy tényleg irigy rád, ahogy korábban írták, vagy lehet attól tart, hogy ha összejössz valakivel, akkor rá már nem marad időd. Akárhogy is van, a motivációi nem tiszták, te meg jobban tennéd, ha meghúznád a határaidat. Azért nehogy már egy random barátnőd mondja meg neked, hogy kivel randizhatsz! És ebben az esetben az sem számított volna, ha előre szól, hogy amúgy neki is bejön a pasi. És akkor mi van? Majd a srác eldönti, hogy kivel akar ismerkedni, és ha téged választ, akkor egy igazi barátnő elfogadja ezt és még ha az elején kicsit rosszul is esik neki, végső soron örül a te boldogságodnak. Utóbbi típusú embereket nevezzük valóban a barátainknak, míg a te "barátnőd", inkább tűnik egy rosszakarónak.
És csak egy plusz észrevétel: sokszor olvasom itt, hogy nincs férfi-nő barátság vagy a lányok részéről is, hogy nem tudnak más lányokkal barátkozni, mert mindegyik ilyen toxikus és szeretnék erre rácáfolni, még ha látszólag a kisebbséghez is tartozom a tapasztalataimmal. Nekem 3 legjobb barátnőm van még általános iskolából(!), azóta is jóban vagyunk, több mint 20 éves barátságok (nem vagyunk már 20-on évesek) és később is megismertem remek fiúkat és lányokat, akikkel tartalmas barátságokat lehetett kialakítani, amik szintén a mai napig tartanak. Szóval ezzel csak azt akartam mondani, hogy ne a nemek alapján szelektáljatok az embereket illetően, ha barátságról van szó, hanem személyiség alapján, mert csak az lesz célravezető. Persze én is ismerek rossz arcokat mindkét nemből, de amint kimutatják a foguk fehérjét, utána már nem is tartom velük a kapcsolatot; ez utóbbit javaslom neked is, kérdező, ezzel a lánnyal kapcsolatban.
13.
Női logika lvl99
Valamit tudsz a nőkről! :D
A barátnőd önző és irigy. Ebben a fázisban már meg kellett volna tartania magának az "érzelmeit", és továbblépni. Nem ő iránta érdeklődik a srác, teljese irreleváns, hogy neki tesztik.
Hányszor fogja még ezt az érzelmi manipulációt vajon eljátszani? Amíg neki nem lesz jobb pasija, mint ami neked? Irigy, önző dög, ha ezen szétmentek, nem a te veszteséged lesz!
A helyebne felhívnám a srácot, elnézést kérnék, és személyes találkozó alkalmával elmagyaráznám neki a szitut, hogy milyen nehéz helyzetbe kerültél, és először magadban kellett rendet tenned. Majd látod, mit reagál. Aztán a barátnőddel is ülj le beszélni, hogy rohadt érzéketlen és önző dlgot művelt, és szálljon magába. Azért mert neki most nincs senkije, nem kell szétverni a te alakuló kapcsolatodat, mert attól neki nem lesz jobb.Nem fog téged elveszíteni, de nem egyméással vagytok párkapcsolatban, teljesen természetes, hogy ti barátok vagytok, és mellette lesz előbb-utóbb mindkettőtöknek párja.
"Erre azt mondta nekem megér e egy d*gás annyit hogy utána ő szomorú lesz?"
Hát én erre azt válaszoltam volna, hogy "Ha te attól leszel szomorú, hogy én d.u.gok egy sráccal, akkor igen, megéri. Ne is erőlködj tovább, rájöttem, hogy nem a barátnőm vagy, hanem egy irigy 3,14csa". Aztán még a számát is tiltom a telefonomban, és megyek találkozni a sráccal.
Köszönöm a válaszokat. Igazatok van teljesen, nagyon toxikus ahogy viselkedik velem. Sajnos tényleg befolyásolható vagyok, és nem szeretek konfrontálódni. Rengetegszer nem is magamat helyezem előtérbe hanem másokat nézek. De ez most engem is különösen rosszul érintett mert nem tettem semmi rosszat, illetve tényleg úgy tűnik hogy csak zavarja hogy én ennyire jól kijöttem a sráccal. Egyébként nem is értem mert nekem jó ideje nem volt már senkim, neki meg egy csomó futó kapcsolata volt az utóbbi időben is… és akkor hirtelen pont ő kell neki.
Nem sokat beszéltem azóta barátnőmmel, csak minimálisan üzenetben. Viszont muszáj lesz akkor ezt elmondanom neki. A srácnak pedig már írtam, hogy mi a szitu és továbbra is szeretnek vele találkozni. 🤞🏼
A női barátságokról meg csak annyit hogy természetesen nem lehet kijelenteni hogy minden nő toxikus és kétszínű, de nekem a személyes tapasztalatom ez, előbb-utóbb mint egyik elárult vagy hátbaszúrt. Vagy akkor nekem van ilyen borzasztó balszerencsém :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!