Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez fair barátnőm részéről?
Van egy srác akit én már kicsit régebb óta ismerek de nem tartottuk a kapcsolatot soha meg semmi ilyen, találkoztunk 3x kb 2 év alatt. Majd őt a barátnőm is megismerte rajtam keresztül nemrég. A srác nemrégiben elkezdett nyitni felém és elég egyértelmű jeleket küld hogy szeretne valamit, és erre én is nyitott lennék. Legutóbb barátnőm erre azt mondta nekem hogy egyébként neki bejön a srác. Kérdeztem hogy mióta, mert egy szóval se mondta, nem is az esete egyébként meg látszólag. Azt mondja nemrég jött erre rá de látja hogy mi nagyon egy hullámhosszon vagyunk ezért akart szólni. Hozzáteszem ezt aznap mondta amikor tudta hogy este találkoznék vele. Aznap lemondtam a találkozót mert felzaklatott ez a beszélgetés, ugyanis megkért ne talalkozzak vele legyek kedves. Mondtam szerintem ez nem fair, régebb óta ismerem és egész eddig nem is mondta hogy őt érdekelné… aztán kérdezte mik a terveim. Mondtam egyelőre semmi, csak megnézném hova tart ez a dolog. Erre azt mondta nekem megér e egy d*gás annyit hogy utána ő szomorú lesz?
Eskuszom nem tudom ezt hovatenni. Nyilván ha mondja az elején hogy neki tetszik akar tőle valamit stb nem csinálok semmit. De azóta azt hajtogatja hogy tudja jól a háta mögött le fogok vele feküdni.
Szerintetek ez fair?
Én azt vallom ha pl megmondta volna az elején ezt akkor tiszteletben tartom és nem kezdek a sraccal. Mert egy baratsag fontosabb. De így nagyon nem tartottam okesnak, főleg hogy egyébként alig váltott vele pár szót, meg a szándékot se láttam rajta hogy akarna tőle valamit.
És tegnap is irogatott hogy beszéltem e azóta a sraccal és lesz e valami, mert egyébként neki nagyon rosszul esne… meg ilyeneket mondott hogy tudja én nem is akarok tőle semmi komolyan csak pár alkalmat aztán eldobnám ő meg lehet osszejonne vele.. teljesen elment az esze
Rajtam is összeveszhetne már valaki :D
Nemtok erre mást mondani.F
:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!