Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közöltem egy lánnyal, hogy mit várok el tőle. Ő viszont nem ment bele abba, mire én elköszöntem tőle. Most nemrég rám írt, hogy magyarázzak el neki, néhány dolgot, én viszont ghostingolom. Mi a véleményetek erről?
""ha én kérek valamit, akkor elvárom, hogy tegyék meg"
Mert ki vagy te? És miért állítod be úgy a tiszteletet mintha ezzel valami pluszt nyújtanál? Ez az alap. :DD"
Sokaknak nem alap, hogy ezzel megtisztelik a másikat. De amúgy ki lenne? Azt mondta, hogy ő olyan ember, aki komolyan veszi a kapcsolatát, és a másikat. Nem olyan, aki kér valamit, és le lehet szarni, és továbbar is egy olyan kapcsolatban maradna, ahol figyelmen kívül hagyják.
"pl. azt feltételezem, hogy a kérdéseinek tisztázása után lehetséges, hogy alkalmazkodott volna ahhoz, amit kértél, te meg ehelyett ignorálod."
De már lezárta a kapcsolatot. Ha te rád ír itt egy incel, elköszönsz tőle, hogy ne írjon, és tovább ír, és LEHETSÉGES, hogy arról írna, hogy neked mi esne jól, akkor te neked is vissza kéne írni neki? És nem kéne ignorálnod?
"Ez egy tipikus fajtája a pasiknak. Elvárás az van, de közel sincs harmóniában azzal amit nyújtani tud valaha."
Neked gondolom meg csak eleged van a férfiakból, mert nem jött össze egy rendes... Itt szó sem volt semmi írva arról, mit tud nyújtani a kérdező, se az elvárásáról..
"Szerintem az azért elég beszédes, ha még így ismeretlenek előtt, anonim módon sem érzed felvállalhatónak."
Más, hogy felvállalhatónak érzi e, és más, hogy csak nem akarja megosztani. Szerintem nem írtak a válaszolók semmi olyan hozzáadott értéket, hogy mélyebben bele akarjon menni, és meg akarja osztani ezeket. Nem igazán értették meg őt, és ha ennyi sem ment, minek osztana meg többet. Szóval itt te csak feltételezed, hogy felvállalhatatlan amit kért.
Fura, hogy mindenki hogy próbálja kifordítani amit mond a kérdező, és keresitek, miért lehet szar. Mi a problémátok? Zavar, hogy egy férfi kért valamit, nem teljesült, és ezért elköszönt, lezárt egy kapcsolatot? Ez egy elég hétköznapi dolog. A ghostnig meg csak annyit jelent, hogy nem tartja vele a kapcsolatot, nem ír, de nem is igazán ghosting, mert elköszönt tőle, és lezárta.
És egy szar ember, mert.. lezár valamit, ami neki nem felel meg? Miért kell beképzelni, hogy húha, hatalmas elvárások lehetnek, meg főnökösködik, meg ki ő, hogy meg kéne neki felelni, ő persze ezeknek nem tudna megfelelni... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!