Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Közöltem egy lánnyal, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közöltem egy lánnyal, hogy mit várok el tőle. Ő viszont nem ment bele abba, mire én elköszöntem tőle. Most nemrég rám írt, hogy magyarázzak el neki, néhány dolgot, én viszont ghostingolom. Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
2024. jún. 14. 15:41
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
70%
Persze úgy korrekt, szerintem sem kell egymás idejét húzni, ha alap dolgokban mások a nézetek, de értsd meg, hogy aki túl teszi magát egy ilyenen, az nem ír ki róla kérdést. Mert nem érdekli. De téged érdekel, full rendben van, én sem szoktam minden ilyet egy perc alatt elfelejteni, de legalább magadhoz legyél őszinte. Ezen túl a kérdés kiírásának semmi értelme nincsen.
2024. jún. 14. 18:33
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem bármiről oké véleményt kérni, ettől még nem jelenti h folyton agyal rajta, csak eszébe jutott.
2024. jún. 14. 18:40
 23/34 A kérdező kommentje:

Köszi, hogy kiálltál mellettem, igazán értékelem.

Elég durva, hogy egyesek mennyire elferdítik a dolgokat, és már az is baj, ha egy pasinak elvárása van.

Hozzáteszem, hogy a kettőnk kapcsolata még épült. Még nem volt szó párkapcsolatról, viszont volt elvárásom, ahhoz, hogy a továbbiakban is foglalkozzunk egymással. Mivel ez nem teljesült, én befejeztem ezzel az emberrel az ismerkedést.

Viszont nem akartam letiltani, így elmondtam neki, hogy milyen feltételem keressen. Ha erre nem képes, akkor viszont NE KERESSEN.

Erre azt látom, hogy keres, de nem azt tette, amit kértem tőle...

2024. jún. 14. 18:44
 24/34 A kérdező kommentje:

Egyébként meg, ja kissé elbohóckodtam a kérdést, de még mindig jobb, mintha felbosszantanám magam rajta.

A volt barátnőm nagyon harározottan kérte, hogy ne keressem őt. Szóval nem is kerestem.

Mivel én tisztelem mások álláspontját, ezért ha én kérek valamit, akkor elvárom, hogy tegyék meg. Ha meg nem teszik meg, akkor ne keressenek, ne húzzák az időm.

2024. jún. 14. 18:48
 25/34 anonim ***** válasza:
40%

"ha én kérek valamit, akkor elvárom, hogy tegyék meg"

Mert ki vagy te? És miért állítod be úgy a tiszteletet mintha ezzel valami pluszt nyújtanál? Ez az alap. :DD

Nyilván soha nem fogod tudni feldolgozni hogy mi veled és a stílusoddal a baj, mert EQ nulla vagy. Mondjuk pont összeillenétek mert ezek után még egy ilyennel szóbaállni, mint te.. pfejj

2024. jún. 14. 20:46
 26/34 anonim ***** válasza:
83%

"Poénosnak találom az esetet, és gondoltam megosztom másokkal is a történetet."

Három sorban, minimális információt megosztva kiírtál egy jó ködös, megfoghatatlan történetet, ami alapján véleményt kértél - aminek szerintem semmi értelme azon túl, hogy lehetőség számodra arra, hogy ventilálj.

Nyilván szíved joga nem válaszolni a kérdésre, hogy mik voltak azok a "feltételek" vagy "elvárások" a lánnyal szemben, akivel ismerkedtél, arra hivatkozva, hogy "magánügy", de ha én valamit jogosnak éreznék hasonló helyzetben a magam részéről, akkor nem hárítanám a választ mert se nem szégyellném, se nem lenne semmifajta fenntartásom azzal, hogy leírjam őszintén.

Szerintem az azért elég beszédes, ha még így ismeretlenek előtt, anonim módon sem érzed felvállalhatónak.

2024. jún. 14. 20:51
 27/34 anonim ***** válasza:
29%
Ez egy tipikus fajtája a pasiknak. Elvárás az van, de közel sincs harmóniában azzal amit nyújtani tud valaha. Kompenzál, azt hiszi hogy ő maga attól többet ér hogy magasak az elvárásai. Attól érzi magát valakinek ha mások szót "fogadnak", mert önmaga annyira kevés emberileg hogy képtelen egy szintet megütni. S az ilyenek SOHA nem látják ezt be, tagadnak a végsőkig, kimagyarázzák a semmit.
2024. jún. 14. 20:55
 28/34 anonim ***** válasza:
83%

Hogy egy nagyon unszimpatikus ember vagy. Ha csak a kérdést olvastam volna el, akkor még gyökér is.

Sokat nem árultál el, a megfogalmazásod pedig provokáló. Engem is zavart az amolyan "nem engedelmeskedett" stílus. Nem fogadja meg a tanácsodat hogy hogyan, mi alapján keressen párt, de az az ő élete, ha máshogy csinálja, akkor csinálja, neked ezzel nem látom hol árt? Nem akarsz vele beszélni, de megkeresett? Ne ghostingolt, hanem írd le egy kerek üzenetben, ami amúgy nem tart 10 percnél tovább, és akkor le van zárva. Ha tovább keres kérésed ellénere, akkor meg tiltás.

2024. jún. 15. 00:40
 29/34 A kérdező kommentje:

"Hogy egy nagyon unszimpatikus ember vagy. Ha csak a kérdést olvastam volna el, akkor még gyökér is."

Tehát bunkó és unszimatikus vagyok, amiért amiért nem írok vissza egy olyan nőnek, akinek világosan elmondtam mi a helyzet, azt is meghagytam, hogy kereshet, de ha nem teljesül a feltételem, akkor megkértem, hogy NE KERESSEN.

Ha egy nő kéri ezt egy férfitól, hogy ne keresse, akkor egy férfinak kötelessége betartani ezt a kérést, és senki sem várja el, a nőtől, hogy válaszolgasson a kéretlen keresésekre. Sőt. A végén zaklatónak fogja tartani a férfit, extrém esetben meg jönnek a fenyegetések is, hogy kopjon már le.

Ezek alapján egyszerűen komolytalannak tartom, hogy engem kérnek számon, amiért nem írtam vissza. Az meg, hogy már azt is kritizáljátok, hogy elvárásaim vannak, egy vicc.

De nektek inkább a férfi nemmel van bajotok, azért értékeltek túl egy ilyen egyszerű kérdést, mert ez is lehetőség arra, hogy jól beszóljatok egy pasinak. Ebből a szemszögből nem vagytok másabbak, mint az incelek, akik dühösek a nőkre.

A válaszokat köszi, sokat tanultam belőle, és megerősített abban, amit korábban is gondoltam a rovatról.

A normalis embereknek külön köszönet a kommentekért.

2024. jún. 15. 07:21
 30/34 Laylah ***** válasza:
100%
Nézd, engem nem háborított fel, hogy van egy követelményrendszered, aminek a meg nem való felelés egyértelműen kizáró ok. Engem továbbra is az érdekelne, hogy miért fájt volna válaszolni a kérdésekre. Mivel sem a követelményrendszert, sem a feltételeket nem ismerjük, én pl. azt feltételezem, hogy a kérdéseinek tisztázása után lehetséges, hogy alkalmazkodott volna ahhoz, amit kértél, te meg ehelyett ignorálod.
2024. jún. 15. 10:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!