Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet az hogy nekem tetsző pasival kettesben zavarban vagyok, más nekem tetsző pasival meg nem?
Most csak azokat a pasikat nézzük akik tetszenek.
Vannak akikkel jól érzem magam milliot beszélunk nevetünk kettesben is, velük inkább társaságban szűnik ez meg, tehát ha mások is vannak körülöttünk akkor nem merek semmit kb át se ölelni kezét se fogni, tartok valamiféle távolságot, ilyen esetekben a pasik azok akik ölelnek vagy hozzám is szólnak és azt viszonzom csak de inkább a társasággal barátaival más párokkal vagy épp helyzetfuggően családi eseményeken a rokonkkkal kontaktolok. A párommal alig. Mert nem merem az intimitást kifelé is mutatni hogy ne kezdjenek minket ki. Vagy ne nézzék be annak mintha féltékenyen tapadnék a páromra, vagy bármi.
Más pasikkal pl kollega meg fordítva van. Társaságokban simán flörtölünk is "rejtve", a tásaság sokesetben nem veszi észre, vagy akár nyíltan mennek oda vissza egymás húzása csipkelődése, úgy teszunk mintha egyutt lennénk ezekkel is viccelődünk, kémia is van meg stb.
Viszont kettesben maradva olyan szinten zavarban leszek ilyen direkthelyzetekben hogy képtelen vagyok a szakmai szinten túlmenni, poker fejjel beszélek csak hozzá teljesen diplomatikusan tárgyiasan, ő partner mondjuk ebben is, látja hogy most ez nem olyan helyzet, hanem szakmailag tárgyalunk csak, belemegy, így megúszom azt hogy esetleg nem tudnék mit reagálni egy egy személyesebb vagy intimebb közeledésére, gátak vannak bennem meg szorongás és néha még beszélni is elfelejtek. Vagy amit szakmailag egy feladatról azt felejtem el(és hát ez nem jó mert nem csinálom meg, emlékeztetnie kell és az égő szokott lenni hogy már elmondta..es ja tényleg bocsi..de nem azért ismétlem hogy bocsanatot kérj ne érts félre. És ez a vergődés van olyankor.)
Miért vagyok én vele kettesben totálisan zavarban és egy csődtömeg, mikor meg rendezvény van vagy a társadalomban vagyok, meg teljesen jó minden vele? Oda vissza flört nevetés minden jó.
Akik nem tetszenek azokkal soha nem vagyok zavarban.
Max ha főnök és alig merem megkérdezni azt is elmehetek e szabira, vagy itt kéne aláírni megteszi e. Ezeken órákat tudok görcsölni ha olyan robosztus komoly sohanem mosolyog tipusu mindig szidalmazásra készen áll egy főnök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!