Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem én kellek?
28/N
Egész életemben mindig én voltam az aki sosem kellett eléggé, akibe nem tudnak szerelmesek lenni vagy addig jó voltam amíg nem jött vissza a volt a barátnő.
Ez a kérdés nem egy férfi utálatos kérdés akar lenni, mert tudom hogy sok normális férfi van…nem az extrás férfiakra megyek, nem a kigyúrtakra, nem a gazdagokra és nem a legjobb képűekre sem…bár a jóképűség eléggé széles skálán mozog.
Nem vagyok modell alkatú, de kövér sem vagyok. Átlagos az alkatom. Az arcom is. Középmagas vagyok. Szeretek adni magamra, unalmasnak kicsit sem mondanám magam. Eléggé kedves, megértő típus vagyok, szeretek a másik kedvében járni, szeretek programokat szervezni. Sosem voltam az a tipusú lány aki megtiltja, hogy bárhova is menjen a barátja, szervezhet programokat a barátaival nyugodtan. Nem szoktam hívásokkal és üzenetekkel sem bombázni a másikat. Nem szoktam felesleges hisztiket sem rendezni, ha bajom van elmondom és törekszem arra hogy meg legyen beszélve.
De sajnos az élet úgy hozta, hogy sosem én kellek😞 hiába igyekszem valahogy mindig kioffoltak vagy szakítottak velem, mert én nem olyam vagyok mint az ex akibe halálosan szerelmesek.
Jelenleg van párom, de nagyon érzem hogy annyira nem szeret mint az előző barátnőjét. Aki megcsalta, hazudozott neki ámde nagyon nagyon szép volt.
Egyértelműen rosszul választasz párt. Jelenleg is benne maradsz egy rossz kapcsolatban és megvárod, míg végre a másik szakít.
Szerintem nagyon gáz, hogy miközben párkapcsolatban élsz azon siránkozol, hogy sose te kellesz, ami számomra azt mutatja, hogy a fejedben sincs minden rendben.
3-as válaszoló nem rossz a kapcsolatom😞 csak úgy gondolom, hogy nem én kellek igazán.
2-es válaszoló sajnos igazad van.
Persze azért nem nézek mindent jó szemmel és ha valami nem tetszik annak hangot adok és próbálom megbeszélni.
De azt vettem észre bármit csinálok akkor sem én leszek az aki valóban kell.
Ne aggódj,sokàig vergődtem hasonló csapdában én is!...
Egy ideje egyedül élek és ez így nagysàgrendekkel jobb, mint ha valaki csak beérné velem vagy éppen àtverne. Sok önismeret, emberismeret szükséges ahhoz, hogy eljuss arra a pontra, amikor becsülöd azt,aki vagy,plusz jól is érzed magad a bőröndben. Az vonzza igazából a valódi FÉRFIAKAT!!!...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!