Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondta már több ember is hogy magas fiúval illenék össze? 23/lány (többi lent)
Figyelt kérdés
Először is rólam annyit hogy 165 cm magas vagyok kicsit elhízottabb testalkatú. Diagnózisom ugyan nincs róla de sztem aspergeres vagyok mert más vagyok mint az átlag. Sokan lenéznek emiatt de egy két barátnőm mindig van aki elfogad ilyennek amilyen vagyok. Ugyanakkor határozott magabiztos bátor személyiség vagyok. Vannak hobbiaim amikben elég tehetséges vagyok. Versírás, festés ezekkel már versenyeket is nyertem. Eddig csak egy párkapcsolatom volt de nem tartott sokáig. Na de rátérnék a lényegre. Régebben volt hogy beszélgettem anyukámmal a fiúkról és mondta hogy nekem biztos magas férjem lesz. Azóta amikor beszélgetek vele erről a témáról mindig azt mondja nekem hogy magas fiúval próbáljak össze jönni. Ezt anyukámon kívül már más is mondta pl az egyik rokonunknak aki srác van egy magas haverja aki ha jól tudom 188 cm vele már találkoztam meg beszélgettem is és mondta mamám hogy ő még jó is lenne nekem párnak. De már egyetemi társaim is mondták. Azt mondta az egyik egyetemi társam hogy itt az egyetemen össze jöhetnék vmi magas fiúval. Ezen kívül van egy barátnőm aki már idősebb tőlem 28 éves és az ezotériában otthon van. Engem is érdekelnek ezek a dolgok de annyira nem vagyok bennük de egyszer kíváncsiságból elmentem hozzá jósoltatni. Azt mondta hogy nekem a férjem nagyon magas lesz és azt mondta hogy ez a jövőbeli férjem kicsit ilyen kívül álló mert csak különleges emberekkel barátkozik vmint hogy elég határozott magabiztos természetű vmint elég sikeres az életben. Ezek a tulajdonságok rám is igazak. Régebben volt egyébként olyan hogy csak a magas fiúk érdekeltek de mostmár nem. Sztetek ennek tényleg ilyen földöntúli oka van vagy más miatt mondják ezt nekem sokan? Leírnátok a véleményeteket?jún. 12. 09:04
1/3 anonim válasza:
Azért mondták mert a magas férfiakat tartják férfiaknak. Az ezo cucc meg marhaság. Ne a magasság döntse már el, hogy kivel leszel boldog. Asperger ide-oda használd az eszed direkt arra lett kitalálva. 😎
2/3 anonim válasza:
A rokonság a magas pasikra gerjed, anyád szeretne melléd olyat, akire ő is csorgathatja a nyálát.
Ez ezo meg egy ostobaság, és a legunalmasabb szürke kisegér is egy önálló különleges univerzumnak képzeli magát, szóval a leírás kb. mindenkire illik.
Ettől persze még lehet magas pasid.
3/3 A kérdező kommentje:
Igen csak az az érdekes hogy nem csak, a családom, mondta hanem ugye az egyik egyetemi ismerősöm meg a barátnőm, is
jún. 12. 16:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!