Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért tiltott le megint?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tiltott le megint? Kutat a csaj a telefonjában vagy már sejt valamit, azért kellett ez?

Figyelt kérdés

Összetett a sztori a részletekbe nem is mennék bele, szóval megcsalt a barátom és kiderült, szakítottunk, hónapokig rá se bírtam nézni, a munkahelyén szoktam amúgy vele általában beszélni, mert jártam oda naponta, de most kerültem ezt. Nyilván érthető, miért. És még őt tiltott le.

Tudom, hogy gáz, de azóta rendeztük a dolgokat, hogy azért valami emberi viszony legyen köztünk, újra ismerősök lettünk meg azért néha váltottunk pár szót, amikor mondta hogy hiányzom meg ilyenek, voltam nála és le is feküdtem vele (tudom, elég gáz, de nagyon jólesett), kb. egy hétig voltunk ismerősök megint facen, amikor megint letiltott, pedig nem írtam neki, nem is hívtam semmit. Azt tudtam, hogy viszont jön hozzá a csaj.

Miért tilthatott le megint? Matat csaj a telefonjában vagy gyanakszik? Mi lehet ennek az oka?

2024. jún. 11. 23:26
 1/9 A kérdező kommentje:
Úgyis a munkahelyén szoktuk megbeszélni a talikat, mert abban maradtunk, hogy összejárunk néha-napján. Akkor meg kit izgat hogy ismerősök vagyunk-e facen vagy sem? Az oldalára nem szokott kitenni semmi újat, szóval nem hiszem, hogy az miatt.
2024. jún. 11. 23:29
 2/9 anonim ***** válasza:
27%
Engem nem izgat. Szexelj velem és akkor 1:1
2024. jún. 11. 23:30
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A csaj? Ki ez a csaj?
2024. jún. 12. 01:20
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szóval van barátnője és közben veled kefél vagy mi van???
2024. jún. 12. 04:45
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Itt minden pofon jo helyre megy, bar te kapod a legtobbet. Jo mulatast.
2024. jún. 12. 08:50
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Tehát szakítottál vele mert megcsalt, most meg van új csaja akit meg veled csal? Mekkora suttyók vagytok...
2024. jún. 12. 09:06
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Én nem is értem ha amúgy nem zavar téged hogy a barátnőből lettél szerető?

Akkor minek szakitottál vele ha amúgy nem zavar így is úgyis két lyukra jár?

2024. jún. 15. 18:51
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak meg akart dugni, megkapott téged szóval már nem kellesz.
2024. jún. 15. 19:58
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát ez nagyon kemény.
2024. jún. 16. 04:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!