Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El mennétek így?

Figyelt kérdés
A férjem rokonai között akad egy csaj akivel utáljuk egymást, illetve leginkább ő az aki nem kedvel engem, mert én boldog vagyok, ő meg be van savanyodva. Most hétvégén meghívtak a az eljegyzési partyjukra. Nekem persze semmi kedvem hozzá.
2024. jún. 11. 20:49
A kérdező szavazást indított:
Biztos hogy nem mennék el, inkább kitalálnék valami kifogást.
Elmennék de csak épp annyi időre hogy ne tűnjek bunkónak.
Kiöltöznék és nem érdekelne mit gondol rólam, jól érezném magam a többi emberrel.
13 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Leginkább *elmennétek de amúgy rajtad áll. Milyen mentalitású vagy, ha le tudod szrni akkor simán.
2024. jún. 11. 20:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól tudnád érezni magad a többiekkel, akkor vele ne foglalkozz és menj el. Ha biztos vagy benne, hogy nem lenne jó, akkor meg mentsd ki magad.
2024. jún. 11. 21:41
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Eljegyzési partin életemben nem voltam (de tudom hogy létezik, ha ritka is), úgyhogy úgy válaszolok mintha esküvőről lenne szó mivel az eljegyzési partit nyilvánvalóan szkippelnénk mert az úgy nevetséges ahogy van, ennek ekkora feneket keríteni.

Ha nekem tényleg egy ilyen komoly konfliktusom lenne a férjem egyik rokonával akkor együtt nem mennénk el. Tudom hogy nem menne el egyedül akkor sem ha küldeném hogy nyugodtan menjen el, csak nekem ne kelljen.

2024. jún. 11. 22:17
 4/7 A kérdező kommentje:
Egyedül ő se menne el, ebben biztos vagyok. Egyébként többen privátban is azt javasolták, hogy csípjem ki magam és csináljak úgy mintha nem érdekelne, lehet többet nem hívnának sehova.:D És így engem se frusztrálna ez, a békesség is meg maradna.
2024. jún. 11. 22:42
 5/7 anonim ***** válasza:
49%
Esküvőjére is elmész? Mert oda is meg lesztek hívva, és ott még nászajándékot is kell kicsengetni. De am nekem gyanús, hogyha mindkettőtöket ismerném, nem biztos, hogy veled szimpatizálnék. :P Gyanús ez boldog-besavanyodott párhuzam. Ez a te szemszöged.
2024. jún. 11. 23:40
 6/7 A kérdező kommentje:

Gondolom meg leszünk hívva igen.:D

Mi a gyanús benne?:D

Biztos én se vagyok sok embernek szimpatikus. Nem is kell mindenkinek megfelelni.

De ez a nő nem csak engem utál, hanem minden nőt akinek boldogabb élete van. Értem ez alatt, én pl bulizós, jókedvű ember vagyok. Szeretek utazgatni. Ő meg max munkába megy el, de ha lehet home office, sehova nem mozdul ki, olyan mint egy remete, és még nincs 30 éves. Én nőiesen, csinosan öltözök. Adok magamra kozmetikus, fodrász stb. Ő meg kb mint anyukám úgy öltözik.

És tudom jól, hogy ezek a dolgok miatt vet meg engem, meg sok másik nőt is. Csak olyan barátai voltak eddig akik kövérebbek vagy csúnyábbak voltak tőle. De lehet ez csak véletlen. :D

2024. jún. 11. 23:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha elmész akor lesüllyedsz az ő szintjére.
2024. jún. 12. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!