Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El mennétek így?
Eljegyzési partin életemben nem voltam (de tudom hogy létezik, ha ritka is), úgyhogy úgy válaszolok mintha esküvőről lenne szó mivel az eljegyzési partit nyilvánvalóan szkippelnénk mert az úgy nevetséges ahogy van, ennek ekkora feneket keríteni.
Ha nekem tényleg egy ilyen komoly konfliktusom lenne a férjem egyik rokonával akkor együtt nem mennénk el. Tudom hogy nem menne el egyedül akkor sem ha küldeném hogy nyugodtan menjen el, csak nekem ne kelljen.
Gondolom meg leszünk hívva igen.:D
Mi a gyanús benne?:D
Biztos én se vagyok sok embernek szimpatikus. Nem is kell mindenkinek megfelelni.
De ez a nő nem csak engem utál, hanem minden nőt akinek boldogabb élete van. Értem ez alatt, én pl bulizós, jókedvű ember vagyok. Szeretek utazgatni. Ő meg max munkába megy el, de ha lehet home office, sehova nem mozdul ki, olyan mint egy remete, és még nincs 30 éves. Én nőiesen, csinosan öltözök. Adok magamra kozmetikus, fodrász stb. Ő meg kb mint anyukám úgy öltözik.
És tudom jól, hogy ezek a dolgok miatt vet meg engem, meg sok másik nőt is. Csak olyan barátai voltak eddig akik kövérebbek vagy csúnyábbak voltak tőle. De lehet ez csak véletlen. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!