Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszólítással ismerkedők, milyen az a nő, akihez nem
mennétek oda ismerkedni?
Ne haragudj, ki nem így ismerkedik?
Ahhoz megyek oda, aki a legszebbnek, és legértelmesebbnek tűnő nő az egész környéken abban a pillanatban.
2023. jan. 29. 20:39
A titok nyitja ez: nem ismerkedni megyek be a könyvtárba vagy a közértbe. Hanem valóban oda járok. És ha tetszik valaki, vagy érdekesnek találok egy személyt, akkor megszólítom. A 80 éves nénit is megszólítom, mert egy alapvetően fun személyiség vagyok.
2023. jan. 29. 20:41
Ha erre nem vagy képes, akkor sosem lesz kapcsolatod.
2023. jan. 29. 20:42
4/12 A kérdező kommentje:
Nekem? Nekem már van kapcsolatom, és azt akarom, hogy mindenki más szálljon le rólam, mert én se ismerkedni járok ezekre a helyekre, de folyton odajön valaki próbálkozni, de nem a fun személyiségek akkor már legalább, hanem az elmebetegek. Azt próbálom kideríteni, hogy mit sugározhatok magamból, hogy ezek mindenhol megtalálnak.
Ez alapján pont olyan lehetsz, aki ehhez nincs hozzászokva. Ha a barátságos megszólítást így kezeled, akkor ritka nagy barom lehetsz.
Attól még, hogy hozzászólok valakihez, nem feltétlenül akarok tőle bármit is. De őszintén, mekkora beteg hülye baromnak kell lenni ahhoz, hogy valaki azt higyje, hogy szexuális érdeklődésből közelítenek hozzá egyből.
Ha meg utánad fütyülnek a kőművesek, azzal úgysem tudsz mit kezdeni. Nőj fel, így néz ki a világ. Nekünk sem könnyebb férfiaknak, sőt.
2023. jan. 29. 20:53
6/12 A kérdező kommentje:
"Attól még, hogy hozzászólok valakihez, nem feltétlenül akarok tőle bármit is. De őszintén, mekkora beteg hülye baromnak kell lenni ahhoz, hogy valaki azt higyje, hogy szexuális érdeklődésből közelítenek hozzá egyből."
Akkor 5-ös, minek szólítasz le egy nőt egy hétköznapi szituációban, kíváncsiságból kérdezem.
Fülhallgató esetleg? Én úgy tapasztaltam, jobban elkerülik a kommunikációt úgy.
2023. jan. 29. 21:00
Normális emberek tudják kezelni a másik ember kommunikációját. Aki nem képes rá, az egy pszichopata barom.
2023. jan. 29. 21:10
Ne hallgass erre a sok majomra kérdező. Én is rühellem a kéretlen közeledést amennyiben férfi-nő szituról van szó! Természetesen a sima csevegés, információ kérés/csere nem tartozik ide, hiába próbál a sok majom úgy beállítani minket, mintha mi erről a fajtájáról beszélnénk a megszólításnak, nyilván nem erről van szó. A füles amúgy jó ötlet, alkalmazni fogom.
2023. jan. 29. 21:14
Állítom, hogy sem a 11-esnek, sem a kérdezőnek nincs párja. A kérdés pedig egy kamu, amivel felhívja magára a figyelmet a kérdező.
2023. jan. 29. 21:18
Kapcsolódó kérdések: