Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedunk de eszrevettem hogy egy lany az agybol tesz ki vele kepeket mindig. Mit tegyek?
Beszelgettunk aztan megneztem a kepeit es egy lany oda irta kommentbe a kepe ala hogy szerelmem. Megneztem a lanyt, pont sztorija volt amiben az agyba vannak a fiuval akivel ismerkedek. A fiu nekem azt mondta hogy egyedulallo.
Ennek 2 napja a fiu nem ir nekem, ma megint megneztem a lanyt es ujra tett ki kepet megint az agyban vannak.
A fiu nem tesz ki rola semmit.
Nem tudom mi ez az egesz.
A lany halalos szerelmes a fiu azt mondja szingli.
Amugy igy a kepek alapjan csak szexelni jar hozza szerintem a fiu, de ez akkor is gaz. A no olyan tipus igy az adatlapjat nezve aki mindent ki tesz, es semmi mas nincs csak az ágy, semmi kozos program semmi.
Ha szexelni jar hozza arrol szolnia kellett volna nekem? Nagyon az elejen vagyunk még nem talalkoztunk.
Nem tudom mit csinaljak, mert a lany szerelmemnek hivja. Nevetseges ez az egesz.
Mit tegyek? Te mit tennel?
Gyönyörű :)
Köszi, hogy megosztottad. Gondolom nincs kérdésed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!