Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Eltelt egy nap miután először...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eltelt egy nap miután először beszéltünk de nem ír, tehát ezek szerint nem érdeklem vagy lehet csak arra kíváncsi erőszakos vagyok e?

Figyelt kérdés

Létezik olyan hogy azért nem ír hogy megtudja erőszakos, rámenős lány vagyok e?

Elég rafinált fiú.

2024. jún. 10. 19:31
 1/9 anonim ***** válasza:
63%
Mi? Rafinált fiú? Atya ég...
2024. jún. 10. 19:38
 2/9 A kérdező kommentje:

Jajjj istenem ide az emberek bele állni járnak a másikba?

Nem hallottad még a rafinált szót drágám?

2024. jún. 10. 19:40
 3/9 A kérdező kommentje:
Jelentettelek
2024. jún. 10. 19:40
 4/9 anonim ***** válasza:
71%
De, hallottuk és elég nagy red flag...
2024. jún. 10. 19:42
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
1-es vagyok, ne aggódj, nem fogom telesírni a párnám miatta. Tudjuk mit jelent a szó. Csak nem értjük, hogy miért kisfiúkkal randizol, vagy még kislány vagy?? Mert akkor a tini szerelem kategória lesz a tied.
2024. jún. 10. 19:44
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Inkább szerintem azért nem ír, mert nem érdekled. Bár azért igazán irhatna valamit, hogy ne tartson Téged kétségek közt. De ne is foglalkozz vele, ezzel csak magát minősíti.
2024. jún. 10. 20:08
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem ír mert nincs mit írjon, smalltalkhoz meg nincs kedve.
2024. jún. 10. 20:18
 8/9 A kérdező kommentje:

Jezusom hahahaha

A rafinalt szo gaz, de azok a szavak akiket ti irtok nem

2024. jún. 10. 20:49
 9/9 anonim ***** válasza:
88%
#8 Ez igen, ez aztán a felnőtt hozzáállás. Az ilyen kis gyökér diákmelósok miatt csesznek le minket munkahelyen napi szinten, mert eddig jut el a tudatuk, hogy megsértődnek vagy vihognak mindenen.
2024. jún. 10. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!