Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miből lehet tudni, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből lehet tudni, hogy egy férfi romantikusan érdeklődik irántam vagy sem?

Figyelt kérdés
Tudom elég béna kérdés, de sajnos nekem az ilyen dolgok sose estek le. Egyik barátnőm ültette el a gondolatot a fejembe egy férfi kapcsán, akit mindketten ismerünk. Szerintem ő szimplán csak figyelmes, és jó családban nevelkedett, ezért sem gondolom, hogy a kedves gesztusai és az, hogy figyelmes az azért van, mert szeretne valamit. Viszont sajnos az tény, hogy nekem sose esett le, ha valaki probálkozott közelebb kerülni hozzám, csak akkor, amikor már szó szerint elmondta az illető. Valaki tudna segíteni nekem, hogy mi az amiből egyértelmű? Ha mégis arról lenne szó, akkor meg nem szeretném, ha ő meg kudarcnak gondolná, vagy elutasításnak, amikor én szimplán csak béna vagyok. :/
2024. jún. 10. 16:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Sokat tesz érted, körülötted legyeskedik, igyekszik hozzádérni, ami pl nekem sem egyértelmű, mert csajok is csinálják ezt, hogy beszéd közben érintgetik a karod, stb, pedig ez valódi jel egy pasinál. De ennyi, hogy keresi a társaságod és kedvez neked, szívességeket akar tenni neked.Illetve bókol bármire, dícsér. Ezek nem szoktak csalni.
2024. jún. 10. 17:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Ja, és MINNEN érdekli veled apcsolatban. Kérdez, issza a szavait, plusz mindened rajtad és a környezeteden nézi, vizslatja, hogy kiderítse milyen ember vagy, miket szeretsz...
2024. jún. 10. 17:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Bocs minden.
2024. jún. 10. 17:43
 4/4 anonim ***** válasza:

Minden alkalmat megragad, hogy körülötted lehessen. Sok időt szeretne veled kettesben tölteni. A csillagokat lehozza neked, még azt is fejből tudja, hogy iszod a reggeli kàvédat.

Szóval ha ezek fent àllnak és nem lép, akkor vagy balfék vagy foglalt az illető többnyire.

2024. jún. 10. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!