Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kovetett vissza. Engedjem el?
Figyelt kérdés
Tinderen lattam valakit akit megtalaltam instan. Tinderen nem likeoltam, instan bekovettem. Megnezte a napomat de nem kovetett vissza. Engedjem el? Nagyon szimpatikus. Tinderen azert nem probalkoztam mert teljesen inkognitoban vagyok fent, igy nem probalkozom ott kozvetlen egyelore. Lehet maskepp kellett volna de most ez igy jott ki.2024. jún. 10. 16:10
4/5 anonim válasza:
Honnan tudná hogy erdekled? Valoszinu nem is emlekszik rad, azt meg plane nem sejti hogy ismerkednel vele. Ird meg neki konkretan, de ebbol a talalgatasbol es taktikazasbol senki sem szeret enni.
Ez a video jutott eszembe:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!