Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Regen volt az instan olyan...

Regen volt az instan olyan funkcio hogy latod ki mit lajkolt kovetett (neked volt a neve talan, a lajkok mellett volt elerheto), erre letezik egy alkalmazas vagy vmi megoldast? Hogy lehet megnezni?

Figyelt kérdés

2020. júl. 8. 18:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán értem a kérdést. Most is lehet látni, hogy ki like-olta a posztjaidat, meg ki követ téged. A legutóbbi követések az értesítéseknél jelennek meg.
2020. júl. 9. 10:09
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem engem ki lajkolt, hanem ki mit csinalt

Regen volt egy olyan funkcio hogy mutatta az ismerosok mit csinalnak

Pl Jozsi bekovette Marit, Pisti milyen kepeket lajkolt stb

Letoltottem az insta regi verziojat de bem mukodik ott se :( ott van a fubkcuonak a helye csak odairtak hogy nem mukodik

2020. júl. 9. 14:54
 3/4 anonim válasza:
100%

Bar lenne meg ilyen funkcio Xd

Nincs mar amugy,ha jol tudom

2020. júl. 11. 01:57
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
#3 jól írja, már egy ideje nincs ilyen funkció, megszüntették a személyiségi jogok miatt. Senkinek semmi köze hozzá, hogy ki kit követ be vagy lájkol
2020. júl. 11. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!