Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Interneten minden okés vele,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Interneten minden okés vele, élőben mentális sérült? Jártál már így?

Figyelt kérdés

Egyszer itt beszélgettem hónapokig egy férfival, nagyon kellemes társaság volt, de voltak mondatai amik elbizonytalanítottak. Néha olyan érzésem volt mintha lenne valami mentális problémája amit így levelezésben jól titkol.

Mostanában gondolkodtam el, hogy jól döntöttem-e akkor, hogy megszakítottam a kapcsolatot, vagy rémeket láttam talán.

Van itt akinek volt már ilyen internetes ismerkedési "élménye"?

2024. jún. 10. 13:55
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Volt. Az exem. Nem volt ráírva, hogy kevert szorongásos depressziója van, pánikbetegsége és narcisztikus.
2024. jún. 10. 13:59
 2/9 anonim ***** válasza:
34%

Lehet én voltam az akivel

megszakítottad a kapcsolatot.

Ha igy erezted belül akkor jól tetted.

2024. jún. 10. 14:17
 3/9 anonim ***** válasza:
73%

Mit/miket mondott ami alapján így gondoltad?

Mert ugye így lehet bármint mondani... semmi nem derül ki egy ismeretlen válaszadó számára.

2024. jún. 10. 14:22
 4/9 anonim ***** válasza:
24%
Én 10+ éve ismerkedek ezen az oldalon, több párkapcsolatom volt már innen, igazából az összes innen volt, mindegyiknek volt valami eléggé durva lelki baja. De kinek nincs a mai világban már? Szóval szerintem adnod kellett volna neki egy esélyt. F
2024. jún. 10. 15:04
 5/9 A kérdező kommentje:
2. sok levelezés ér itt véget.
2024. jún. 10. 16:55
 6/9 A kérdező kommentje:
4. én mentálisat írtam nem lelkit.
2024. jún. 10. 16:56
 7/9 anonim ***** válasza:
91%
Bajod valószínű nem lett volna, ha találkozol vele. Max lelépsz egy tapasztalattal. Gondolom, nem a lakására mentél volna fel első alkalommal, hanem nyilvános helyen találkoztatok volna, ott mi történeht?
2024. jún. 13. 20:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Régen a levelezgetős társkereső oldalak fénykorában. 2000-2015 közt előfordúlt sokszor. Otthon űlve az internet mögé bújva könnyű volt mindenkinek megjátszania magát.
2024. jún. 14. 20:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Gyakoris emberek 90%-a ez a kategória.
2024. jún. 14. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!