Van az interneten anonim csoport önsértőknek/falcolóknak?
Első lépés: NE sajnáld, mert nem a saját hibádból önkárosítasz.
Második lépés: menj el pszichiáter orvoshoz. Segít majd neked akár gyógyszerrel, akár terápiával.
A www.bura.hu oldal van itthon mentális betegséggel élőknek. Valószínűleg az önkárosításnak is van egy topicja.
A Redditen viszont rengeteg subreddit (fórum) van, de csak angolul.
Ja menj el pszichiáterhez, és jó eséllyel bezárnak a zárt osztályra jó mennyiségű haloperidollal ami nem olyan kellemes.
Voltam már ilyen helyzetben, ez a magyar egészségügy.
A hanyatló nyugaton ilyet nem csinálnak.
Nem fogják Haldollal tömni azért, mert önkátosít. Igen, van 1-2 rémtörténet, de ezek nagyon ritkák.. A zárt osztályra azok kerülnek, akiket mentő visz be és nagyon rosszul vannak. Aki saját lábán megy be, az a nyílton lesz.
Elmenni pszichiáterhez még mindig sokkal jobb, mint semmit tenni.
Nem ismerek ilyen oldalt. De én falcolok. Ha gondolod beszélhetnénk erről, csak írj privátban.
Nekem egyébként tudja a pszichiáterem és nem kerültem zárt osztályra. Ugyanolyan gyakorisággal járok hozzá mint korábban. (Szociális fóbia+ autizmus miatt kezdtem el járni hozzá.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!