Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
CSak nekem nagyon nem kerek körülötte valami ?
Ismerkedtem kb egy hónapja egy 40+ os férfival.
Szépen lassan derültek ki dolgok ami nekem nem igazán tetszik de nem is értem ...
Egy héten min2x ha nem 3x fröccsözik,szinte minden hétvégén bulizik , ha a gyerek nála van és hívják a haverok gyors le passzolja valakinek és ő kocsiba ül !
Öccse szülinapján annyira beba...tt ,hogy azt se tudta hol van,beszélni nem tudott és azt se tudja h került haza .
Nagyon jó módu az oké,annyit mondott ő még szeretne gyereket én is ,de nem ilyentől.
Akit hívnak a haverok ugrik bulizni és inni.
A másik,már le volt beszélve a találkozó,nekem sajnos közbe jött valami így el napoltuk ...
Tegnap előtt 2x is rá kérdeztem ,hogy egyáltalán van e még kedve azt mondta igen perszse ne hülyéskedjek,de kerülte a választ ,hogy mikor.
Oké akkor részemről ennyi .
Tegnap meg írtam neki és még szépen szólva neki áll feljebb az egész .. (nem térnék most ki miket írt !!)
46 éves férfiról beszélünk...
Mire jó ez az egész ? Közöltem vele ,hogy ne huzzuk egymás idejét és ne nézzen hülyének... 23 éves volt kis barátnőjét lehet de engem ne ... és teljesn fel van háborodva annyi volt a válasza sok sikert a keresgélésben szia !
Az ex feleséggel viszont mai napig szinte napi szinten beszélő viszonyban vannak,elmondása szerint csak a gyerek miatt... de a nőnél már lett mástől is gyerek ...és konkrétan közel is laknak egymáshoz!!!
N33
Más alkesz le se passzolja a gyereket hanem ordit vele és veri láthatásokon.
A fenti még a "jobbik" verzio.
De komolyra teljesen kizárt!
ez a mértéktelen ivászat,buli ezt azzal magyarázta nincs senkije minek üljön otthon ??
A gyereket le passzolja ha hívják, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!