Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha egy barátnőm szerelmes lett egy pasiba, akivel hónapok óta kavarok?
Húsz éves vagyok, de eddig nem volt sem romantikus sem szexuális kapcsolatom. Időnként mindkettőre vágyok, de a szex rész mindig is jobban foglalkoztatta a gondolataimat.
Novemberben találkoztam a legjobb barátnőm kollégiumában egy sráccal, aki szinte azonnal elcsábított. Megegyeztünk, hogy tanítgatni fog, de csak kétszer elégítettem ki, mert a legjobb barátnőm mindig lebeszélt mindenről vele kapcsolatban.
Nagyon hangoztatta milyen toxic és hogy mennyire utálatos. Ne csináljak vele semmit, ne essek bele, semmi ilyesmi. Most ott járunk, hogy a barátnőm kollégiumi szobatársa beleszeretett ebbe a fiúba.
Egyébként ő is tudta, hogy kavarunk és akkor még nem érdeklődött iránta.
A furcsa az, hogy a legjobb barátnőm nekem mindig azt hangoztatta mennyire utálja, most meg hirtelen azt mondja, hogy nagyon megkedvelte a srácot. És minden áron összeakarja hozni a barátnőjét ezzel a fiúval.
Nem értem neki miért akar segíteni, az én érzéseimet pedig nem veszi figyelembe. Nem akartam önző lenni, és az erkölcsi szintemet előrébb helyeztem, ezért ahányszor összefutottam a sráccal mindig elutasítottam.
Viszont egyre nehebb megjátszanom, hogy nem érdekel és hogy sohasem érdekelt, mert egyre jobban úgy érzem, hogy többet érzek iránta.
Fogalmam sincs mi lenne ebben a helyzetben a helyes.
Ti mit gondoltok?
Légyszives csak komoly válaszokat írjatok, nem érdekelnek ajánlatok.
"Megegyeztünk, hogy tanítgatni fog" 💀
Mindig meglepődők, hogy egyes nők hagyják hogy csak így használva,megalázva legyenek a férfiak által.
"de csak kétszer elégítettem ki,"
És ő téged hányszor is?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!