Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy éve ismerkedtek egy 43...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy éve ismerkedtek egy 43 éves férfivel,akkor még barátnője volt de szakítottak.Én 17 vagyok tudom nagy a korkülönbség de nem érdekel mert szeretjük egymást. Müködhet hosszú távon? Az idióták kerüljenek el

Figyelt kérdés
2024. jún. 8. 16:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
15%
Biztos, hogy nem.
2024. jún. 8. 20:22
 12/14 anonim ***** válasza:
88%

17 éves vagy. Bárki lenne is most veled az nem lesz hosszú távú.

Ez ilyen.

Egy sokkal idősebb pasival még nehezebb lesz, ha pedig azon agyalsz, hogy meddig fog tartani csak megmérgezed.

2024. jún. 8. 20:33
 13/14 anonim ***** válasza:
22%
Az egyetlen idióta akinek el kellett volna kerülnie téged az a 43 éves vén perverz majom aki a nyomorult pöcsét éretlen kiscsajokba akarja mártogatni.
2024. jún. 8. 22:34
 14/14 anonim ***** válasza:
73%
Bár köztünk 16 év volt és 10 évet pazaroltam el az életemből egy ilyen kapcsolatra. Azt mondom neked, hogy ne állj bele kérlek. 19 voltam, elment az egész fiatalságom a semmire. A húszas éveim oda lettek. :(
2024. jún. 9. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!