Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet kezdeni egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet kezdeni egy ilyen lánnyal?

Figyelt kérdés

Sziasztok, egy ideje beszélgetek egy lánnyal online. Mindketten szimpatikusak vagyunk a másiknak, szinte egész nap beszélgetünk, de valahogy nem akar témát felhozni.

Felhozok valami témát, kivesézzük, és nem törekszik arra, hogy új témát hozzon fel.

Sosem láttamoz le, vagy ghostingol, mindig ír valamit, de témát nem nagyon hoz fel.

Jó reggelt üzeneteket ír, tehát szeretne Ő beszélgetni és látom, hogy próbálkozik, de nekem ez így kicsit érdekes.

Kipróbáltam, hogy semmit nem írok neki. Általában Ő ír utána, de sosem kérdez, hanem leírja az aktuális dolgait, pl: na éppen most értem haza.

Ebből nagyon nem tudok beszélgetést kezdeményezni.. A világ összes témáját nem tudom felhozni. Látszik, hogy szeretne valamit és próbálkozik, de nem tudom hogyan álljak ehhez. Ez ilyen 50-50.

A, A jó reggelt üzenetek az, hogy sosem láttamoz le és flörtöl/bókol biztató,

B, de ez, hogy nem hoz fel témát nem annyira..

Tehát egyszer azt érzem, hogy működik, egyszer pedig, hogy nem.

Na ilyenkor mi a helyzet?

2024. jún. 8. 15:25
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
16%
egy patronos csaj, lödd el benne a káró katonát aztán masírozz tovább
2024. jún. 8. 16:52
 12/22 anonim ***** válasza:
80%
Jajj hát nekem is ír. Pl írok valami tartalmasabbat. Ő meg mondjuk írja hogy igen, így van ez. És akkor erre mondjuk rögtön nem reagálok, mert hirtelen nem tudok mit már, akkor ír hogy pl most elugrik a boltba, vagy mi újság stb. Tehát én is azt érzem szeretne beszélgetni meg ismerkedni, csak kicsit azt várja hogy én vigyem a beszélgetést. Szerintem nálatok is ugyanez a szitu.
2024. jún. 8. 16:53
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Elég baj, ha a hétköznapi dolgokon kívül nem tud másról beszélgetni, v. nem tud tartalmasabb beszélgetni. Nem sok jót vetít elő.
2024. jún. 8. 16:56
 14/22 anonim ***** válasza:
57%
3 talán veled van valami baj, ha ilyeneket vonzol.
2024. jún. 8. 16:56
 15/22 Kólauborkával ***** válasza:
Arra már rájöttem, csak arra nem, hogy ezt miként lehetne megváltoztatni.
2024. jún. 8. 17:01
 16/22 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem érdeklődik irántad, de vagy nagyon rosszak a kommunikációs képességei vagy tényleg nem érdekli a világon kb. semmi, ezért nincs is véleménye semmiről. Azért az engem is érdekelne, hogy van-e hobbija egyáltalán és az nem merül-e ki a sorozatok, filmek bámulásában?
2024. jún. 8. 17:13
 17/22 anonim ***** válasza:
59%

Vagy lehet olyan mint én...rühellek írjálni😅.

Vagy telon beszélek vagy személyesen.

2024. jún. 8. 17:26
 18/22 anonim ***** válasza:
80%
elmúlt már egy ideje a 2000-es évek amikor még minden fáradalom nélkül tudtunk egész nap bárkivel pötyögni, ez az írogatás már rohadt idejétmúlt és fárasztó. telefonáljatok vagy talalkozzatok aztán ha úgy is unjátok egymást akkor kalap-kabát.
2024. jún. 8. 17:42
 19/22 anonim ***** válasza:
46%
Igen, a hangüzenet jobb. Erre vedd rá. Küldj neki hangüzit, és kérd meg, hogy így beszélgessetek, szeretnéd hallani a hangját.
2024. jún. 8. 20:19
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Sztm meg elkéne hívni találkozni...
2024. jún. 8. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!