Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet kezdeni egy ilyen lánnyal?
Sziasztok, egy ideje beszélgetek egy lánnyal online. Mindketten szimpatikusak vagyunk a másiknak, szinte egész nap beszélgetünk, de valahogy nem akar témát felhozni.
Felhozok valami témát, kivesézzük, és nem törekszik arra, hogy új témát hozzon fel.
Sosem láttamoz le, vagy ghostingol, mindig ír valamit, de témát nem nagyon hoz fel.
Jó reggelt üzeneteket ír, tehát szeretne Ő beszélgetni és látom, hogy próbálkozik, de nekem ez így kicsit érdekes.
Kipróbáltam, hogy semmit nem írok neki. Általában Ő ír utána, de sosem kérdez, hanem leírja az aktuális dolgait, pl: na éppen most értem haza.
Ebből nagyon nem tudok beszélgetést kezdeményezni.. A világ összes témáját nem tudom felhozni. Látszik, hogy szeretne valamit és próbálkozik, de nem tudom hogyan álljak ehhez. Ez ilyen 50-50.
A, A jó reggelt üzenetek az, hogy sosem láttamoz le és flörtöl/bókol biztató,
B, de ez, hogy nem hoz fel témát nem annyira..
Tehát egyszer azt érzem, hogy működik, egyszer pedig, hogy nem.
Na ilyenkor mi a helyzet?
Vagy lehet olyan mint én...rühellek írjálni😅.
Vagy telon beszélek vagy személyesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!