Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet kezdeni egy ilyen lánnyal?
Sziasztok, egy ideje beszélgetek egy lánnyal online. Mindketten szimpatikusak vagyunk a másiknak, szinte egész nap beszélgetünk, de valahogy nem akar témát felhozni.
Felhozok valami témát, kivesézzük, és nem törekszik arra, hogy új témát hozzon fel.
Sosem láttamoz le, vagy ghostingol, mindig ír valamit, de témát nem nagyon hoz fel.
Jó reggelt üzeneteket ír, tehát szeretne Ő beszélgetni és látom, hogy próbálkozik, de nekem ez így kicsit érdekes.
Kipróbáltam, hogy semmit nem írok neki. Általában Ő ír utána, de sosem kérdez, hanem leírja az aktuális dolgait, pl: na éppen most értem haza.
Ebből nagyon nem tudok beszélgetést kezdeményezni.. A világ összes témáját nem tudom felhozni. Látszik, hogy szeretne valamit és próbálkozik, de nem tudom hogyan álljak ehhez. Ez ilyen 50-50.
A, A jó reggelt üzenetek az, hogy sosem láttamoz le és flörtöl/bókol biztató,
B, de ez, hogy nem hoz fel témát nem annyira..
Tehát egyszer azt érzem, hogy működik, egyszer pedig, hogy nem.
Na ilyenkor mi a helyzet?
Lehet nem elég nyitott a világra, elvan a social médiával, nem olvas, nincs hobbija stb. így persze hogy semmilyen témáról nem tud beszélni.
Kérdezz rá ezekre (szabadidős tevékenységse, érdeklődési köre stb). Hátha elkezd magától beszélni.
Nálam ír magától is, ha felhozok témát akkor beszélgetünk, de magától nem nagyon..
Nem írok neki vissza pár óráig és ír valamit, de csak, hogy én erre visszaírjak. Én pedig ha visszaírok, általában próbálok úgy kérdezni/válaszolni, hogy abból téma legyen, de ez az idők végezetéig nem mehet..
De igen, a 6-os összefoglalta mire gondolok: Érződik, hogy nem tud reagálni, de azért valamit mégiscsak ír, hogy ne hogy azt higgyem nem érdeklem..
6#
Én is otthonülős típus vagyok (edzésen kívül nagyon nem élek nagy közösségi életet, de az legalább tényleg komolyan van véve), barátnőm sem volt sok (nem is próbálkoztam mondjuk..), nincs diplomám (van tervben), mégis tudok kommunikálni..
Nem tudom megéri-e rákérdezni valahogyan erre.. De ezt is hogy kérdezzem meg? :D "Neharagudj, de érdekellek én téged valójában? Mert sosem hozol fel témát." Meglehet ezt kérdezni valahogy diszkréten? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!