Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez vajon miért lett mostanában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez vajon miért lett mostanában "divat"?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy csak velem van ez, de a Tinderen rendre a kis fiatal srácokkal van matchem, ők írnak rám, stb, ez alatt azt értem, hogy én 28 vagyok, és csomó ilyen 22-24 éves. Oké, nyilván 4-5 év nem nagy dolog, meg nekem be is jönnek abszolút, csak meglepő nekem, mert 1-2 éve még nem ezt tapasztaltam.

De egyébként másoktól is hallottam már, hogy fiatalabb sráccal találkoznak.

Ennek vajon mi lehet az oka?

(Én egyébként nem keresek komoly kapcsolatot meg gyereket sem szeretnék, ezért is állítottam be részben így a korhatárt.)

jún. 7. 19:50
 1/5 anonim ***** válasza:
44%
Hát elkezdődött....
jún. 7. 19:56
 2/5 anonim ***** válasza:
55%
Egy fiatal srácnak mindig vonzo lesz dugni egy idősebb nő.
jún. 7. 21:26
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
2. tudja, keress a saját korosztályodban ha nem akarsz csalódni
jún. 8. 02:23
 4/5 anonim ***** válasza:

3

Ott keresek. Csak jeleztem üríteni nagyon jók az idősebb nők is.

jún. 8. 06:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Talán azért, mert most már divat is bárkivel, főleg milfekkel is ismerkedni, nem annyira ciki, mint régen volt ("júj, neked már csak ilyen aszott jutott?"). Amúgy én 34 évesen is matcheltem társkeresőn 20-23 éves srácokkal, és én is néztem, hogy ezt hogy gondolták, főleg hogy komoly kapcsolatra állítottam... de hát most épp olyan érában vagyunk, ahol nem kínos egy fiatal srácnak idősebbel ismerkedni (akkor sem, ha csak lyuk kell, akkor sem, ha ez a fétise, akkor sem, ha neki mindegy a kor).
jún. 10. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!