Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, nektek mi a legkizáróbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, nektek mi a legkizáróbb ok ezek közül társkereséskor?

Figyelt kérdés
2024. jún. 6. 10:31
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Bár nem vagyok FIDESZ-es, elég borzasztónak tartom, hogy valakinél tényleg kizáró ok valakinek a politikai nézete.

Én ismerkedtem olyan lánnyal, aki nagyon aranyos volt, minden jó volt, és egy beszélgetés során kiderült, hogy FIDESZ párti. Nem erőltette rám, jól tudtunk beszélgetni, ő is arra szavazott, akire akart, és én is. Megvoltak a saját okai, hogy a kormánypártot támogatta, amik személyesek voltak, így belekötni sem tudtam, de nem is akartam.

Megint más, ha valaki erőszakosan tolja a propagandát. Szerintem nincs azzal semmi baj, ha valakinek megvan a politikai véleménye, akármi is legyen az. Lehet DK-s, Mihazánkos, FIDESZ-es, Tisza pártos, ami akar, ameddig nem erőlteti rám, nem akar meggyőzni.

2024. jún. 6. 13:32
 12/23 anonim ***** válasza:
38%
Az a baj a fidesznél hogy ez már nem szimplán az hogy kinek mi a szimpatikus párt, és akkor a másik intoleráns mert nem viseli el. Itt arról van szó nagyon régóta hogy vállalhatatlan dolgokkal azonosul, aki fideszes! A pedofilok mentegetésével, a nőveréssel, az alkoholizmus dicsőítésével, a tahósággal, a lopással, erőszakos kirablással, korrupcióval, álszent hazudozással, az ország kifosztásával és idegen kézre játszásával, az egészségügy és oktatás szándékos tönkretételével, egy krízis alatt is gigantikus lopásokkal más emberek élete és egészsége árán, sunyi gyáva áldozathibáztatással, a szövetségeseink elárulásával, agresszor tömeggyilkos diktátorok mellett nyiltan kiállással, folytassam még? Erre NINCS mentség! Aki 2024-ben még mindig nyiltan fideszes, az vagy nagyon nagyon ostoba és szándékosan a 80 iq alatti gyűlöletpolitikájukon él, vagy aljas gazember aki azok között van aki ebből az egészből profitál, pl fideszes vidéki polgármesterek és a kis gittegylet klikkjeik akikkel együtt rabolják ki az embereket, és nyomják el őket.
2024. jún. 6. 13:56
 13/23 anonim válasza:
0%
Függőség, fidesz, ápolatlan - ezek közül nem nagyon tudnék választani
2024. jún. 6. 13:58
 14/23 A kérdező kommentje:

Összegezve.

Egy kevésbe ápolt dohányos fideszesnek nehezen lesz a gyakorin nője :)

2024. jún. 6. 14:11
 15/23 anonim válasza:
100%
Biztos nagyon sok embernek a dohányzás is kizáró ok, de szerintem sokan gondolnak inkább az alkoholra, drogra, szerencsejátékra...
2024. jún. 6. 14:30
 16/23 anonim ***** válasza:
45%
Ha büdös a segglyuka.
2024. jún. 6. 14:41
 17/23 anonim ***** válasza:
45%
Mi az ápolatlan? Pl. reggel lezuhanyzott, de estére megizzadt? Férfiban 3 napos borosta? Vagy nőben kéne lábat borotválni, de még vár 1 napot? Mi az ápolatlan?
2024. jún. 6. 15:06
 18/23 anonim ***** válasza:
Kihagytad hogy vékony. Ha nagyon sovány, az nekem kizáró, inkább mackósabb legyen. És túl magas se jó mert 2 méteres ne legyen, nem akarok létrát mellé, + ne legyen fitymaszűkülete pl. A politika az nem érdekel.
2024. jún. 6. 15:30
 19/23 anonim ***** válasza:
36%
Kövér(kis pocak még elmegy), alacsony, munkanélküli és nem is törekszik, ápolatlan, függősége van, buta. Leszarom a politikát .
2024. jún. 6. 18:12
 20/23 anonim ***** válasza:
84%
Kimaradt, hogy NŐS.
2024. jún. 6. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!