Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom folyamatosan más...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom folyamatosan más lányokat képeit/videóit kedveli az internetes oldalakon . Mit tegyek ???

Figyelt kérdés

Sziasztok

Én és a pàrom lassan egy éve hogy már együtt lakunk. Sokat bizonyított màr hogy nagyon szeret, és nagyon féltékeny típus is. Viszont pár hónapja észre vettem hogy lányokat likeol és követ tiktokon, instán, facebookon. Mindig ahogy észre vettem ezeket, említettem neki és megkérdeztem tőle hogy miért csinálja ezeket. Válasza sose volt normális és mindig kitért a témától. 6-dik alkalomkor is észre vettem hogy megint elkezdte pedig ez miatt tiltotta magát tiktokról is. Viszont új fiókot csinált és vagy 800 lány követett belőle . Megint elmondtam neki hogy miért kell ezt csinálni amire rá vágta nevetve hogy és mi van belőle . Az önbizalmamat teljesen le rombolta és a bizalmam teljesen elvesztettem felőle.

Nem tudom most hogyan tovább

Szerintettek?

24/L

2024. jún. 5. 18:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%

Döntsd el, hogy együtt maradsz-e vele.

(Én már rég kidobtam volna.)

2024. jún. 5. 18:07
 2/11 anonim ***** válasza:
80%
Kuka.
2024. jún. 5. 18:15
 3/11 anonim ***** válasza:
6%

Na azért álljunk meg.

Az hogy képeket likeol az nem megcsalás.

Ha pedig személyesen találkozik valakivel, akkor már igazi baj van.

2024. jún. 5. 18:42
 4/11 anonim ***** válasza:
91%
Lelekben megcsalt mar, ido kerdese hogy fizikailag is. Probalkozik csak nem sikerult még neki
2024. jún. 5. 18:46
 5/11 anonim ***** válasza:
10%

Azért egy kicsit álljunk meg.

Az, hogy a közösségi oldalakon nyom egy "like-t" vagy "követ" valakit....az nem megcsalás, nem kacsintgat félre sem.

Ezt millióan teszik egy kapcsolatban. Ebbe semmi extra különleges nincs.

Ha azért szakítanának az emberek mert a párjuk nyom egy lájkot vagy követ egy nőt vagy egy pasit alig lenne 1-2 ember kapcsolatban.,

Nem beszélget velük nem chat-elnek igaz? Nem is találkoztak? Nem is kommentel, hogy de szép vagy meg hasonlók nem?

De ha szakítani akarsz akkor szakíts.

2024. jún. 5. 18:51
 6/11 anonim ***** válasza:
80%
5# Milliók meg nem teszik meg és inkább velük vagyunk. :) Ha már itt tartunk, konkrét megcsalás is milliók kapcsolatában előfordul. Erőszak is millió családban van. Egyik sem lesz normális, csak mert sok a hülye.
2024. jún. 5. 18:59
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Már nem érdeklődik irántad?

Akkor ennek vége.

2024. jún. 5. 19:13
 8/11 anonim ***** válasza:
0%

Hajrá #6 -os

szakíts te is egy like-ért...

Kb. dedó kategória.

2024. jún. 5. 19:42
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, ez bőven belefér, ez semmiség, dedó, akit zavar, stb.

De amikor jön a kérdés, hogy a párja nem vállalja fel a közösségi oldalakon, nincs közös kép, őt sose lájkolja, akkor fogadjunk, ugyanúgy ti vagytok azok, akik szerint szintén dedó, meg "miért baj, hogy nem ott éli az életét", meg mit számít az...

Elgondolkodtató...

2024. jún. 5. 20:04
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyértelműen szakítanod kéne, mert már többször szóba hoztad, hogy téged ez zavar, és nem hogy nem veszi figyelembe, de röhög is rajta... Hülye bunkó.
2024. jún. 5. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!