Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasiknak ennyire nincs szemuk az ilyesmihez?😅
Figyelt kérdés
Megdicsert, hogy en smink nelkul is szep vagyok. (Volt rajtam alapozo, keves pirosito, szempillaspiral, es vekony szemhejtus)2024. jún. 5. 17:09
1/20 anonim válasza:
Nem, mert majdnem minden lány sminkel, anélkül meg ritkán látunk lányokat. Szokatlan, ráadásul van olyan lány, aki azt mondja nem sminkel, de alapozó, spirál, stb. az ott van.
2/20 anonim válasza:
#1 Egyszerűen csak nem látjátok a különbséget, ennyi.
A férfiak igenis szeretik a JÓ sminket, kérdező.Értsd: jó kozmetikumokkal, helyes technikával elkészítve, ami illik a viselőjéhez színben, passzol a vonásaihoz, alkalomhoz illő.Mindennapokban ez a "mintha ott sem lenne" kategória jelenti a jó sminket.
3/20 anonim válasza:
Nem mindegy? Megdicsért. Miért nem azzal foglalkozol? 🤣
4/20 anonim válasza:
Úgy kb 1 millió paliból mennyin láttál alapozót szempillaspirállal, kipirosítva?
Lehet, van összefüggés.
5/20 anonim válasza:
"Megdicsert, hogy en smink nelkul is szep vagyok."
Basszus, komolyan minden baj??
Ez lenne a lényeg, hogy smink nélkül is szép legyen a nő.
Az lenne a lényeg, hogy aki mellett reggel kócosan felkelsz úgy is tetsszen.
6/20 anonim válasza:
Azt mondják, az a jó smink, ami oly természetes, hogy már láthatatlan. Neked sikerült. :)
9/20 A kérdező kommentje:
Hol irtam, hogy baj?
2024. jún. 5. 18:04
10/20 anonim válasza:
Nem látják, ha nem színes rúzs, szemhéjfesték és két tubusnyi tus van a fejeden, azt hiszik nem sminkelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!