Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A pasiknak ennyire nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasiknak ennyire nincs szemuk az ilyesmihez?😅

Figyelt kérdés
Megdicsert, hogy en smink nelkul is szep vagyok. (Volt rajtam alapozo, keves pirosito, szempillaspiral, es vekony szemhejtus)
2024. jún. 5. 17:09
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
67%
Nem, mert majdnem minden lány sminkel, anélkül meg ritkán látunk lányokat. Szokatlan, ráadásul van olyan lány, aki azt mondja nem sminkel, de alapozó, spirál, stb. az ott van.
2024. jún. 5. 17:10
 2/20 anonim ***** válasza:
89%

#1 Egyszerűen csak nem látjátok a különbséget, ennyi.

A férfiak igenis szeretik a JÓ sminket, kérdező.Értsd: jó kozmetikumokkal, helyes technikával elkészítve, ami illik a viselőjéhez színben, passzol a vonásaihoz, alkalomhoz illő.Mindennapokban ez a "mintha ott sem lenne" kategória jelenti a jó sminket.

2024. jún. 5. 17:15
 3/20 anonim ***** válasza:
87%
Nem mindegy? Megdicsért. Miért nem azzal foglalkozol? 🤣
2024. jún. 5. 17:16
 4/20 anonim ***** válasza:
50%

Úgy kb 1 millió paliból mennyin láttál alapozót szempillaspirállal, kipirosítva?

Lehet, van összefüggés.

2024. jún. 5. 17:17
 5/20 anonim ***** válasza:
59%

"Megdicsert, hogy en smink nelkul is szep vagyok."

Basszus, komolyan minden baj??

Ez lenne a lényeg, hogy smink nélkül is szép legyen a nő.

Az lenne a lényeg, hogy aki mellett reggel kócosan felkelsz úgy is tetsszen.

2024. jún. 5. 17:20
 6/20 anonim ***** válasza:
95%
Azt mondják, az a jó smink, ami oly természetes, hogy már láthatatlan. Neked sikerült. :)
2024. jún. 5. 17:23
 7/20 anonim ***** válasza:
49%
Szóval nem vagy szép anélkül? 😄
2024. jún. 5. 17:34
 8/20 anonim ***** válasza:
28%
Szóval már ez is baj...
2024. jún. 5. 17:58
 9/20 A kérdező kommentje:
Hol irtam, hogy baj?
2024. jún. 5. 18:04
 10/20 anonim ***** válasza:
93%
Nem látják, ha nem színes rúzs, szemhéjfesték és két tubusnyi tus van a fejeden, azt hiszik nem sminkelsz.
2024. jún. 5. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!