Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tesz téged boldoggá? Miben leled örömöd? Mikor voltál utoljára teljes mértékben boldog?
Boldog??
Már idejét sem tudom, már olyan rég volt, hogy el is felejtettem azt, hogy milyen egy boldog párkapcsolat. F
Mikor kidobtam végre a barátnőmet.
Nyírségből költözött ide Győrbe hozzám.
Végén már túl elkényelmesedett házimunkát se akart csinálni melót is csak olyat nézett ahol eltelik az idő és kap egy kis pénzt.
Aztán veszekedni kezdett velem milyen unalmas az élete mert az itteni új barátnői mindig mennek valahová a pasijukkal.
Egyszer betelt a pohár felhívtam az apját hogy viheti haza vagy kirakom innen.
Délutánra ideért addig összecsomagolta a pár bőrönd cuccát mert kb ennyit hozott.
Volt egy kis sírás rívád hogy ezt hogy képzelem miért csinálom vele.
Mikor az apja ideért az első volt amit mondott neki lányom ezt most jól megcsináltad ennyi idősen majd várhatod mikor áll szóba veled olyan akihez oda tudsz költözni.
Nem attól leszek boldog, hogy van kapcsolatom. Persze, sokat hozzátesz, ha a párom olyan férfi, aki odafigyel rám, lehet rá számítani, boldoggá akar tenni, meg persze a szex is jó.
De ez csak egy szelete az életnek, nem lehet mindent erre az egyre alapozni.
A kérdésre: a hobbim a vikkendtelkem. Egy romhalmaz volt gazzal, mikor tavaly megvettem. Most egy kis ékszerdoboz. Legutóbb akkor voltam boldog, mikor kint voltam. Lenyírtam a füvet, itt-ott rendbe tettem. Aztán kihevertem a napra, megittam a jól megérdemelt söröm. Fáradt voltam, de láttam, hogy mit sikerült a két kezemmel véghezvinni.
Vagy amikor a gyerekekkel vagyunk. Hétvégén nálunk voltak a barátaik is. Vízipisztolyozott az egész banda, futottak, nevettek, olyan jó volt őket nézni. Csak fogtuk egymás kezét, és néztük őket, milyen boldogok.
Alapvetően olyan emberek vagyunk, akik a kicsinek is tudnak örülni. Például rigók fészkeltek be a terasz elé. Reggel ott isszuk a kávénk, hallgatjuk őket. Most ez a nap legjobb része.
De ezeket ugyanúgy tudom élvezni egyedül is. Ezért kell egy normális munka, jófej kollégákkal, egy kellemes otthon, egy hobbi, amit élvezek, jó könyvek, jó ételek, utazások, élmények... Az senkinek se jó, ha a boldogságot a kapcsolattól várom. És nem is működik ebben az esetben. Csak ha mindketten azt nézzük, hogy tegyük boldoggá a párunk.
Teljes mértékben én még soha nem voltam boldog. Szerintem ez az állapot annyira nehezen elérhető.. az élet egy sokkal komplexebb dolog. De engem az már boldogabbá tenne, ha lenne valakit megölelnem mikor hazaérek és úgy tudnék reggel felkelni, hogy ez a valaki még ott van mellettem és szeretjük egymást. Meg hát egy jó pizza, se ártana, hogy boldog legyek. Most beérném az utóbbival a munkahelyemen. :D
F
Én tegnap voltam legutoljára boldog, elutaltam a lakásom legutolsó törlesztőrészletét. Nem túlzok, elsírtam magam a boldogságtól.
Azt a kérdést nem tudom értelmezni, hogy párkapcsolaton belül mikor voltam boldog. Alapvetően elégedett vagyok a párkapcsolatommal, jól érzem benne magam, de a boldogság az én értelmezésemben pillanatnyi állapot, az az igazi boldogságmámor 1-2 perc. Ilyen sokszor van pl egy jó szex után.
Most is az vagyok. Alapból ilyen típus vagyok.
De most konkrétan a Kedvesem maga a boldogság. Hogy van. Látni, érezni, Vele lenni - bárhol.
42/N
Boldog vagyok .
Rengeteget tervezünk együtt.
Milyen legyen a ház, hogyan válasszuk ki a bútorokat, mikorra lesz beköltözhető állapotban, milyen autóra cseréljük a mostanit, azt hiszem a közös jövő tervezése az, amitől boldog vagyok és biztonságban érzem magam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!