Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora mértékben tartoztok beszámolással a párotoknak a külön töltött időről?
Figyelt kérdés
Van köztetek ilyen jellegű megegyezés?
A napi külön töltött időt értem ezalatt, amíg napközben nem vagytok együtt.
2022. máj. 5. 00:52
1/9 anonim válasza:
Semennyire. Mirol kene beszamolni? Mit csinaltam, percre pontosan, kivel beszelgettem aznap (pl meloban mert altalaban az a kulon toltott ido), vagy mire gondolsz? Ha szabadnap szervezunk kulon programot, altalaban elmondjuk egymasnak, kivel talalkozunk, hova megyunk es kb mikor erunk haza, de ennyi. Nyilvan ha tortenik valami emlitesre melto, azt utana itthon elmeseljuk egymasnak, de a konkret beszamolo altalaban annyi, hogy jol elvoltunk, ettunk egyet, mittomen, stb.
2/9 anonim válasza:
Hogy esetleg félredugott, erre gondol a kérdező.
3/9 anonim válasza:
Meg szoktuk kérdezni a másikat, mi történt, a nap folyamán. Aztán a fontosabb elemeket elmeséljük, de nem számonkérő jelleggel, egyszerűen, ahogy a gyereket megkérdezi az ember, hogy mi volt a suliban.
Szerintem régen rossz, ha elszámolással tartozol a párodnak.
4/9 anonim válasza:
Nem kérjük számon, csak általánosan megbeszéljük kinek milyen volt a napja.
5/9 anonim válasza:
Ha ez a kérdés egyáltalán felmerül, már régen rossz. Egy párkapcsolatnak annyira bizalmi jellegűnek kell lennie, hogy ha bármelyik fél problémának érzi azt, hogy beszámoljon arról a másiknak, hogy hol, mikor és kivel töltötte az idejét, vagy pedig bármelyik fél nem érzi magát biztonságban, ha nem számoltatja be a párját erről, akkor ott valami nagyon nincs rendben. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem lehet a két félnek titka egymás előtt, de az, hogy hol, mikor és kivel töltötték az idejüket, nem szabad, hogy titok legyen.
6/9 anonim válasza:
Semennyire. Nyilván megbeszéljük, hogy kinek hogy telt a napja, meg ha külön megyünk valamilyen programra, utána elmeséljük mi volt. De nem azért mert ez egy kényszer, vagy elvárás, hanem mert szeretnénk egymással megosztani.
7/9 anonim válasza:
Minden perccel köteles vagyok elszamolni
8/9 anonim válasza:
Nem tartozok semmivel, de én el akarom mondani neki, részben ezért is a párom.
9/9 anonim válasza:
Azt hittem, normális kapcsolatban az emberek erről maguktól mesélnek és nem élik meg abúzusnak, ha a párjuk kíváncsi az életük azon élményeire, amiben nem vett részt.
Ezek szerint tévedtem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!