Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A kommandósoknak miért vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kommandósoknak miért vannak fullos nőik ?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre hogy a rendőri vagy katonai kommandósoknak eléggé csinos párjuk (persze ez szubjektív)van. Ez legyen Magyarországon a TEK vagy Amerikában a SEAL. Vonzza a nőket a kommandós egyenruha vagy mi ?

2024. jún. 5. 08:31
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
78%
Valószínűleg nagyobb az önbizalma, mint neked.
2024. jún. 5. 09:22
 12/22 anonim ***** válasza:
13%
A kommandós jelzőt utoljára gyerekként használtam. Mi férfiak a top 10 csajból beérjük a 4,5,6,7,8,9,10, úgy a csajok a top 10 férfi 8,9,10re tapad. Egyensúly hiány van kereslet, kínálatból nemere bontva. Itt a gond. A puncus tudja ezt és inkább kivár. Ezért van az, hogy akkora egóval vannak megáldva a csajok. Csak a tükör meg ne repedjen, amikor rámosolyog a "gyönyörű" arcberendezésével.
2024. jún. 5. 09:37
 13/22 anonim ***** válasza:
40%
A katonák többsége droid, nem gondolkodnak, nem kérdőjeleznek meg semmit, amit fentről utasítanak nekik. Ha kell a saját családjukkal végeznek, "mert ez a parancs". Ennél még a maffiózó is jobb, mert azok legalább gondolkodnak és kibújnak az idióta parancs alól. A katona nem.
2024. jún. 5. 09:48
 14/22 anonim ***** válasza:
36%

Ismerek egy Tekest, fullos felesége van!

Másfél millát keres az ürge, a felesége adminisztrátor csak.

Mennyivel jobb úgy dolgozni nőként, hogy azt mondogatja a párod hogy nem muszáj, eleget keres ő. Biztonság!

Nincs félelem hogy kirúgnak, vagy mit fogtok enni fizetés előtt egy héttel, olyan táskát, cipőt, ruhát veszel amilyet akarsz stb!

Az én férjem vállalkozó, én is jól érzem magam, portás vagyok, de tudom hogy ha megszűnne a munkahelyem, nem kéne attól rettegni hogy nem lesz pénzünk.

2024. jún. 5. 09:52
 15/22 anonim ***** válasza:
44%

14.

Csak azt felejted ki a számításból, hogy a kommandós arc lehet a kövi bevetésen meghal egy arab terka jóvoltából, vagy ilyesmi. Akkor hol lesz a biztonság?

2024. jún. 5. 09:54
 16/22 anonim ***** válasza:
39%

Pont ezt mondtam a férjemnek.

Marhára nem örülnék ha egyszer meghalna egy bevetésen…..

Az én férjem nem tekes, se semmi ilyesmi ami életveszélyes.

2024. jún. 5. 10:15
 17/22 anonim ***** válasza:
68%

Itt vannak a TEKesek a szomszédban (melóhely), de nem látom, hogy tapadnának rájuk a nők 😂

36/N

2024. jún. 5. 10:18
 18/22 anonim ***** válasza:
43%

17.

Lehet, hogy egymással gyakorolják a "fegyverkarbantartást"... Haha.

2024. jún. 5. 10:24
 19/22 anonim ***** válasza:
81%

Magyar rendőr és másfél milla??? 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Még álmodni sem mer ennyi pénzről a szerencsétlen...

2024. jún. 5. 10:31
 20/22 anonim ***** válasza:
21%

19.

Korrupt rendőrnek összejön annyi, a "nem láttál semmit" pénzekből.

2024. jún. 5. 10:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!