Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A kommandósoknak miért vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kommandósoknak miért vannak fullos nőik ?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre hogy a rendőri vagy katonai kommandósoknak eléggé csinos párjuk (persze ez szubjektív)van. Ez legyen Magyarországon a TEK vagy Amerikában a SEAL. Vonzza a nőket a kommandós egyenruha vagy mi ?

2024. jún. 5. 08:31
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
79%
Hogy vetted ezt észre? Ezek a bunkók azért vannak maszkban hogy a lúzerek ne ismerhessék fel őket. Akkor honnan tudod milyen csajuk van??
2024. jún. 5. 08:33
 2/22 anonim ***** válasza:
24%

Kommandós? Az mi?

Speciális alakulat, különleges erők...

2024. jún. 5. 08:34
 3/22 anonim ***** válasza:
41%

2

Kommandós az a gyökér aki nem gondolkodik mert nincs mivel, először lő és utána se kérdez. Ki vannak tenyésztve, szteroiddal felpumpálva.

2024. jún. 5. 08:36
 4/22 anonim ***** válasza:
46%
3-as: látom te sem vagy tisztában a megnevezésekkel. Gondolom neked minden középkori japán katona szamuráj.
2024. jún. 5. 08:39
 5/22 anonim ***** válasza:
61%

4

Van értelme szavakon kötekedni b+...? Mindenki tudja kire gondol az átlagember ha azt hallja kommandós. Tán te is az vagy? Akkor értem. Vagy főlag ha nem vagy, csak akartál az lenni de még ahhoz is sötét vagy.

2024. jún. 5. 08:41
 6/22 A kérdező kommentje:

Ez nem feltétlenül igaz. A SEAL-esek gyakran csináltatnak tetkót is maguknak meg a Rangerek is. Ellenben az SAS az pl titkos

2024. jún. 5. 08:43
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

6

Továbbra is rejtély, hogy a kérdésbeli megállípítás honnan jön. Továbbá, hogy ez miért van a szex kategóriában...

2024. jún. 5. 08:47
 8/22 A kérdező kommentje:

Pl Twitteren eléggé sok katona kép van kint és megnéztem a profilukat

2024. jún. 5. 08:54
 9/22 anonim válasza:
30%
A nők szeretik a biztonságot.
2024. jún. 5. 09:04
 10/22 anonim ***** válasza:
37%
Hát nekem a bolond kommandós nem kéne, se katona m
2024. jún. 5. 09:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!