Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkozás pár nap chatelés után? Ti mennyi idő után találkoztok?
Figyelt kérdés
Kicsit felek az internetes ismerkedéstől.2024. jún. 4. 13:59
1/8 anonim válasza:
3 nap után találkoztunk, addig beszéltünk telefonon meg chateltünk.
2/8 anonim válasza:
Pár nap, max egy héten belül érdemes.
4/8 anonim válasza:
Max 1-2 nap mert 1 het utan nem is fog wmlekezni rad
5/8 anonim válasza:
Én, amikor neten ismerkedtem, nem kapkodtam el. Nekem idő kell ahhoz, hogy valakivel élőben is találkozzak. Általában legalább 3 hét kellett hozzá, addig intenzív chatelés, telefonálás. Addigra azért már ki tudtam nagyjából szűrni, hogy ki az, aki a találkozásra alkalmas. A párommal azt hiszem, 4 hét után találkoztunk, nyolc éve élünk együtt 😊
7/8 anonim válasza:
Erre nincs ökölszabály, amit az ösztönöd diktál, úgy tégy.
8/8 anonim válasza:
Szerintem érdemes minél hamarabb, derüljön ki,ha nem jön be személyesen, vagy nem olyan, mint aminek előadta magát
Hosszas chatelgetés alatt megkedveled, aztán kiderül nem is olyan, az fájni fog
Tapasztalat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!