Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon miért nem mutatott be a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miért nem mutatott be a pasijának?

Figyelt kérdés

Röviden tömören: itt gyakorin kezdtem el levelezni egy lánnyal. Tulajdonképpen ő vetette fel először, hogy elmehetnénk kirándulni, nem sokkal azután írta is, hogy mehetünk, a párja elengedte... Aztán később is elmentünk többször kirándulni, volt, hogy több napra.

Emellett egy évig majd' minden nap beszéltünk messengeren.

Az volt a benyomásom (bár túlzottan sokat nem beszélt róla), hogy a kapcsolata, hát hogy is mondjam, egy megfáradt, nem jó kapcsolat, tulajdonképpen inkább tűnt már csak lakótársi együttélésnek,

mintsem igazi párkapcsolatnak.

Eleve milyen pali engedi el más férfival a nőjét akár többnapos túrákra ahelyett, hogy ők együtt mennének...

Meg hát boldogtalan a lány...

De velem meg jól érezte magát, és komolyan, szinte minden egyes nap írt nekem, megosztotta bánatát, sikerét, vágyait, titkait... Olyanokat is elmondott nekem, amikről talán még a pasijának se beszélt (bár ezt nem tudhatom)

Idővel én beleszerettem, és abban reménykedtem, hogy ő is hasonlóan érez... De mint kiderült, nem. Ugyanis az utolsó találkozónk végén bevallottam neki, de azt mondta, akkor itt vége, nem találkozunk többet. Azóta nem beszél velem, teljesen kizárt az életéből.

Én meg nem tehetek mást, megpróbálok továbblépni.

Csak azt nem értem, hogy ha neki tényleg csak amolyan haver féleség voltam, akkor miért nem mutatott be a párjának?

Pl az én egyik haverom azt mondta, ő akkor tolerálná, hogy a barátnője más palival találkozgat, ha már valamennyire ismeri a tagot, legalább annyira, hogy be lett mutatva neki.

2024. jún. 4. 00:02
 1/10 anonim ***** válasza:
Azt mondjuk nem tudjuk biztosan, hogy tényleg tudott e a pasi rólad. Lehet akár olyan munkája is, hogy néha több napig távol van és ilyenkor a csaj mivel nem akart tőled semmit azt mondta, hogy elengedte, így tudatva veled, hogy egyrészt pasija van másrészt a pasi tud mindenről, így akart téged úgymond barátzónában tartani. De mivel te beleestél így inkább lemondott rólad minthogy bekavarj neki esetleg. Unaloműző voltál és kész, mihelyt többet akartál volna kidobott.
2024. jún. 4. 00:11
 2/10 anonim ***** válasza:
63%

Ennek millió oka lehet. Hazudott rólad, nem gondolta, hogy kijönnétek egymással, szimplán sosem jött úgy össze alkalom, valamiért a pali nem akart megismerni stb stb.

Ezen kár rágódni.

Amúgy vannak ilyen emberek. Én is sokat lógok a lány legjobb barátommal, a barátnőm is sokat lóg a fiú barátaival (akikből egy meg is fektette anno).

Egyszerűen bízom benne, és úgy vagyok vele, ha talál nálam jobbat, hadd menjen:D

2024. jún. 4. 00:14
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat

"Unaloműző voltál és kész"

Sajnos nagyon úgy néz ki, hogy ez az igazság. 😞

Mondjuk nem értem, ha valaki ennyire unatkozik egy pali mellett, az miért nem dobbant?

🤔

2024. jún. 4. 00:21
 4/10 anonim ***** válasza:

Simán lehet, hogy arra jó voltál, hogy betölts egy űrt, de annyira nem gondolt jó esetnek, hogy otthagyja a paliját?

Vagy szimplán tényleg 100%ig csak barátként tekintett rád?

2024. jún. 4. 00:25
 5/10 A kérdező kommentje:

2

Az tök jó, ha az ember megbízik a párjában. De megbíznál egy vadidegenben is?

Én egyrészt félteném a páromat, másrészt minél több időt együtt akarnék vele tölteni, tehát én mennék vele túrázni, cirkuszba stb., nem a "haver".

2024. jún. 4. 00:28
 6/10 A kérdező kommentje:

4

Lehet, bár egyszer azt írta, hogy tetszenék neki...

2024. jún. 4. 00:33
 7/10 anonim ***** válasza:
40%
Könnyen el lehet cseszni egy coming out-ot. Rosszul csináltad.
2024. jún. 4. 05:39
 8/10 anonim ***** válasza:
Nékem is vannak férfi túra társaim, mind haver is, írni is szoktunk rendszeresen egymásnak. A páromnak más a hobbija, de ezért nem korlátoz az enyémben. Volt amelyikkel már összefutott,volt amelyiket fotón látta, s van amelyiket telefonon halott. Elég neki amit mesélek róluk, jobban ennél nem kíváncsi rájuk.
2024. jún. 4. 06:23
 9/10 anonim ***** válasza:
40%
Teljesen mindegy, hogy bemutat-e, te akkoris rámozdulsz, és elcseszed a dolgot. Ez csak kifogas, hárítás.
2024. jún. 4. 06:36
 10/10 anonim ***** válasza:
50%

Miért, mi történt volna ha bemutat?

A párja attól még nem ismer meg és ki?

V. akkor már neked nem is alakulnak ki érzelmei felé?

Adott volna éppen elég jelet a leányzó ennyi idő alatt, ha többet gondolt volna bele, mint barátság.

2024. jún. 4. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!