Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a francia...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a francia lányokról? Mik a tapasztalataitok velük kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Egy ideje elég komolyan felkeltették az érdeklődésem a francia lányok, érdekelne akinek volt már tapasztalata velük, párkapcsolati, ismerkedési vagy szexuális téren, milyennek látjátok őket? Velük is annyira nehéz ismerkedni mint a magyarokkal?

2024. jún. 3. 16:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Volt egy félig francia barátnőm. Nyugatiasabb gondolkozása volt néhány dologban (emlékszem kérdezte egyik randin, hogy csak anyukám csinálta-e otthon a házimunkát 😁), másféle kajákhoz szokott, de ettől eltekintve nem tűnt radikálisan másnak.
2024. jún. 3. 17:39
 2/2 anonim ***** válasza:

Én Franciaországban élek, igaz, nő vagyok...

De amit láttam magam körül:

- nem lesz házicseléd, elég ritkaság, hogy pl tudjon főzni

- modernebb gondolkodásúak, mint a magyarok

- szabadabb elvũek is, bekorlátozást nehezen bírják.

De itt is van ezerféle, nem igazán nemzetfüggő szerintem...

2024. jún. 3. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!