Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fura lenne így elkérni egy lány számát/elérhetőségét?
Van egy nagyon helyes lány (nő) egy parfümös standnál egy áruházban, valószínűleg egyetemista, és termékeket próbál rátukmálni az emberekre.
Ez a része nem érdekel, de ha leszólítana emiatt, és én elterelném a témát kedvesen arra, hogy érdekelne az elérhetősége, az nagyon fura lenne?
Természetesen nem azonnal ezzel indítanék, hagynám beszélni egy kicsit, hogy miért is jó nekem, ha azt a túlárazott pacsulit veszem meg attól a cégtől. :)
Voltam ilyennél... nem parfüm, de más ilyen-olyan egyéb host/hostess munkákon. Ezekre napi számlálót lehet indítani. Főleg ha tényleg szép a lány. De a nem szép lányok is kapdosták a felkéréseket, ilyesmiket.
(Én férfiként voltam ilyen munkákon diákként. Főleg áruházi kóstoltatás)
Elkértem egy ilyen csaj számát,persze nem adta meg(jóképű vagyok+magas)
Esélytelen hidd el
Mindenképpen kérdezd meg, veszíteni valód nincs. Kérdezd mikor végez, es érte mehetsz e, utána meginni valami, vagy csak haza kísérni. Ne legyél tolakodó.
Várjuk majd a beszámolót. Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!