Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt az oldalon miért ilyen ellenségesek egymással a nők és a férfiak?
Kérdező, tudsz angolul?
Ismered a "He / She has no filter" kifejezést?
Nos,
Ad1, itt a magukat nőnek kiadó egyének durvàn 3/4ede csak troll/csalódott hímnemű.
Ad2, a fenti egyének itt élik ki frusztràciójukat/perverzióikat.
Ad3, élőben az itteni sztorik kb 1-3%àról hallottam face en face valaha. Màrh típus/személyiségjegy vonatkozàsàban.
Ezúton is szeretnék köszönetet mondani a modiknak, h végzik munkàjukat.
Mert pár incike abban éli ki magát itt, hogy folyamatosan a nőket alázzák.
És nem mi9nden férfivel szemben ilyenek, és nem csak a nők nem osztjákincikék nézeteit, hanem a férfiak nagyobb része sem.
Mert ide többségében sérült emberek járnak, és itt adják ki a frusztrációt. Olyan nők, akik bántalmazó kapcsolatban voltak, és valahogy kijöttek belőle, olyan pasik, akiknek nem megy a csajozás stb... Én pl. a szakításban sérültem, mert nehezen viseltem, hogy a volt barátnőm cserben hagyott.
Szóval itt állandóan negatív a légkör. Aki meg boldog párkapcsolatban él, az nem is bírja ezt sokáig, ami itt van, így nem lesz aktív kommentelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!