Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Itt az oldalon miért ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt az oldalon miért ilyen ellenségesek egymással a nők és a férfiak?

Figyelt kérdés
A valóságban ezt nem tapasztalom, csak itt. Valahányszor kérdést írnak ki valamiről ebben a kategóriában, egyből előugranak a nő- és férfigyűlölő kommentek, akik olyan durván egymásnak esnek, hogy szinte látom a véreres szemeiket, ahogyan a billentyűzet előtt írják a sok szart...
2024. jún. 1. 16:15
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
82%
A való életben az emberek többsége gyáva konfliktuskerülő, nem merik vállalni a véleményüket. Itt igen. És akkor még nem említettük azokat, akik direkt cukkolásból még rá is tesznek egy lapáttal (ún. trollok). Ennyi.
2024. jún. 1. 16:18
 2/20 anonim ***** válasza:
63%
Megsértődnek a nekik nem tetsző válaszon. Ennyi.
2024. jún. 1. 16:22
 3/20 anonim ***** válasza:
47%
#2: már ne is haragudj, de ez egy rettentően buta leegyszerűsítés.
2024. jún. 1. 16:23
 4/20 anonim ***** válasza:
32%

Kérdező, tudsz angolul?

Ismered a "He / She has no filter" kifejezést?

2024. jún. 1. 16:24
 5/20 anonim ***** válasza:
14%
Az életben nem találkozom olyan debil férfiakkal, mint itt az oldalon, vagy velük eleve nem beszélgetek, mert már a kisugárzásuk se szimpatikus. Férfiak, akikkel jóban vagyok osztoznak a legtöbb véleményemen, a többiekkel meg nem állok le beszélgetni semmiről, nemhogy olyan témákig eljussunk, mint itt.
2024. jún. 1. 17:00
 6/20 anonim ***** válasza:
31%
Mert az oldalon éli ki magát a rengeteg frusztrált incel. És amilyen bicskanyitogató, emberhez méltatlan stílusban írnak a nőkről, még szép hogy megvédik magukat. Aztán az incelek úgy állítják be hogy a gonosz feministák támadják az ÖSSZES férfit.
2024. jún. 1. 17:05
 7/20 Noren1989 ***** válasza:
36%

Nos,

Ad1, itt a magukat nőnek kiadó egyének durvàn 3/4ede csak troll/csalódott hímnemű.

Ad2, a fenti egyének itt élik ki frusztràciójukat/perverzióikat.

Ad3, élőben az itteni sztorik kb 1-3%àról hallottam face en face valaha. Màrh típus/személyiségjegy vonatkozàsàban.

Ezúton is szeretnék köszönetet mondani a modiknak, h végzik munkàjukat.

2024. jún. 1. 17:07
 8/20 anonim ***** válasza:
70%
Az ellenségeskedők általában megkeseredett, frusztrált, lelkisérült, boldogtalan emberek. Engem is utasítottak már vissza, szakítottak velem, áltattak, megcsaltak, átvágtak, stb. Mégsem veszem egy kalap alá az összes férfit.
2024. jún. 1. 17:11
 9/20 anonim ***** válasza:
78%

Mert pár incike abban éli ki magát itt, hogy folyamatosan a nőket alázzák.

És nem mi9nden férfivel szemben ilyenek, és nem csak a nők nem osztjákincikék nézeteit, hanem a férfiak nagyobb része sem.

2024. jún. 1. 17:12
 10/20 anonim ***** válasza:
42%

Mert ide többségében sérült emberek járnak, és itt adják ki a frusztrációt. Olyan nők, akik bántalmazó kapcsolatban voltak, és valahogy kijöttek belőle, olyan pasik, akiknek nem megy a csajozás stb... Én pl. a szakításban sérültem, mert nehezen viseltem, hogy a volt barátnőm cserben hagyott.

Szóval itt állandóan negatív a légkör. Aki meg boldog párkapcsolatban él, az nem is bírja ezt sokáig, ami itt van, így nem lesz aktív kommentelő.

2024. jún. 1. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!