Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik tulajdonság fontosabb férfi szemmel egy nőben számodra?
1. Nagyon kedves, törődik veled, szeret, hűséges, intelligens, önálló,határozott jelem, tudja mit akar az életben és tesz is érte, viszont van kb. 20 kg felesleg rajta.
2. Manipulálható, nem túl eszes, a gondoskodást hallomásból sem ismeri, de eszméletlen jó nő.
Melyiket választanád társadul? Légyszi a kort is tüntessétek fel! Köszi!
Továbbra sem értem miért kéne gondoskodni egy férfiről. Na, mindegy...
Egy nő gondoskodjon a gyerekéről. Nem egy másik felnőtt, épkézláb emberről, legyen az nő vagy férfi.
Ja, csak mi van ha épp totál más kajáta vágyik? De amúgy értem a gondolatmenetet, igen, valóban figyelmesség az ilyen, elismerem.
De azért belegondolok, pl. ennék kenyeret, paprikát, paradicsomot, vagy kenyeret eperrel, Spain erre ott vár, valami totál más dolog, amit nem is kértem, de hogy ne bántsam meg a másikat egyél meg jóízűen. 🙃 Ez szar nap után más se hiányzik. Csak még jobban elcseszi. 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!