Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindkettő nemtől kérdezem! veletek volt már olyan hogy?
Figyelt kérdés
mindkettő nemtől kérdezem! veletek volt már olyan hogy megtetszett, beleszerettetek, kívántátok barátotok barátnőjét, asszonyát, feleségét? illetve nőktől barátnőtök barátját, férjét? ha igen volt akkor mit tettetek? elnyomtátok az érzést magatokban? volt akinél kölcsönös volt az érzelem?2024. máj. 30. 13:26
11/22 anonim válasza:
Szerencsére nem volt, egyik sem volt az esetem.
N
12/22 anonim válasza:
3 as azt írja kicsit megdugta :D
az mit jelent?csak félig játszott a bohóc? csak a kupak.. csak hogy tudd milyen érzés? ( mint az ünneprontók ünnepében)
13/22 anonim válasza:
Igen, kicsit beraktam a fejét, a többi beszaladt utána 🙈
14/22 anonim válasza:
"Igen, kicsit beraktam a fejét, a többi beszaladt utána 🙈"
Akkora hodályba' ilyen kis vonóval muzsikálni...
15/22 anonim válasza:
Nem volt még ilyen. De ha lenne, akkor az elsőhöz hasonlóan én is kerülném inkább, amíg alább nem hagy a dolog, illetve még jobban igyekeznék a páromra fókuszálni, és benne meglátni azt, amire korábban beindultam.
16/22 anonim válasza:
Hosszú házasság után már minden pasi a szomszéd nőjét dugná inkább...
De az asszonyokat se kell félteni, ismerek párat...
17/22 anonim válasza:
Igen volt. Megvártam, amíg ők kezdeményeztek, és utána dugtam meg őket.
19/22 anonim válasza:
Ahogy látom munkahelyen, meg a faluban, ez elég sok nő és férfi fejében megfordul, többen cselekszenek is.
20/22 anonim válasza:
manapság mikor van idő ilyenekre a sok dolog, munka mellett?
őszintén érdekel :D
családapák is bmeg melóznak, elvileg fáradtak.. ő mikor tart 3 szeretőt :D
valaki elmagyarázza nekem? szabit vesz ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!