Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, mi az az indok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mi az az indok, amivel egy nő eléri nálatok, hogy letiltsátok?

Figyelt kérdés
És később fel szoktátok-e oldani a nektek tetsző, de régebben problémásnak ítélt nőket?

2024. máj. 28. 19:37
 1/10 anonim ***** válasza:
65%
Normális férfi ilyet nem tesz, elmondja egyrészt ha problémája van a másikkal és nem sunyi módon letiltja, másrészt nem kezd az exével hanem lezárja magában a dolgot.
2024. máj. 28. 20:12
 2/10 anonim ***** válasza:
55%
Legyen rajtad 5-10+ kg felesleg, jelezd előre, hogy házasságot és gyerekeket is akarsz, és hogy a monogámia híve vagy, garantált a tiltás.
2024. máj. 28. 21:28
 3/10 anonim ***** válasza:
53%
Ha érződik, hogy fedélzeti problémás. Egy idő után feloldom, addigra továbbáll.
2024. máj. 28. 21:43
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Jaja #2-es jól mondja, főleg az a része igaz, hogyha komoly kapcsolatban gondolkodsz és neadjisten hűséget is vársz a palitól, na akkor garantált a ghosting/tiltás!
2024. máj. 28. 22:13
 5/10 anonim ***** válasza:
H nem akar tőled semmit te meg nyomulni zsarkgatok sok vagy
2024. máj. 28. 23:11
 6/10 anonim ***** válasza:
75%

Hisztis, tiszteletlen, idegbeteg, anyázós, idegesítő, kullancs, vádaskodó.

Nem nagyon szoktam letiltani embereket, csak ha nagyon túllőnek a célon, de azok úgy is maradnak.

2024. máj. 28. 23:14
 7/10 mikeXxX ***** válasza:
100%
Van pár ilyen nő egyrészt ha tiszteletlen velem vagy zaklat ahelyett hogy normálisan kommunikálna velem vagy volt olyan is aki social médiában kezdett ócsárolni szintén kommunikáció helyett gondolván ha az övé nem lehetek másé sem legyek vagy épp az ismerőseimet ismeretlenül. Aztán volt aki hazudott és hülyének nézett és azért tiltottam le. EGYÉBKÉNT NE LÁSS BELE SEMMIT SEM A FELOLDÁSBA MERT EGY TELEFONCSERE ESETÉN IS VAN AHOL FELOLDÁSBA KERÜL A MÁSIK CSAK ÉN LUSTA VOLTAM ÚJRA TILTANI.
2024. máj. 29. 05:51
 8/10 mikeXxX ***** válasza:
50%
2# 4# Azért mert jellemtelen emberekkel voltatok még nem minden férfi ilyen. Mindenkinek volt csalódása az életben ezt én is mondhatnám fordítva amit írtatok de nem fogom azért mert belefutottam pár hülye nőbe. 44f
2024. máj. 29. 05:57
 9/10 anonim ***** válasza:
68%
Küld egy képet a farkàról.
2024. máj. 29. 09:47
 10/10 anonim ***** válasza:
75%

#2.

1-es vagyok, ha ezeket jelzed neked még el is veszlek feleségül.

Ne állítsatok hülyeséget, nagyon sokan akarnak komoly kapcsolatot férfiak között is. Csak a nőknek is fel kell nőni a szintre.

Nem várni a csodára, növelni kell az önbizalmon, megtanulni kezdeményezni és akkor talán lehet valami...

Tapasztalataim szerint, a nők akik ilyeneket írnak sosem tesznek semmit a cél érdekében, tökre bizalmatlanok és ezzel eltaszítanak minden potenciális hódolót.

2024. máj. 29. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!