Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
T i mi t tud tok belet enni egy kapcsolatba?
Figyelt kérdés
Társkeresős kudarcokról írnak nők fb-csoportban. Vannak szerintem elvárásaik (nekem is lennének, OK is ez), és szerintük a jelentkezők meg nem igazán tudnak vagy akarnak annyit beletenni, mint ők. Gondolkodóba estem, én vajon mit tudok beletenni? Lehet, hogy én is elég keveset. Mindenesetre egyedülálló vagyok, ez is beszédes lehet. :(2024. máj. 28. 06:25
11/23 anonim válasza:
Jól keresek, van lakásom, jó társaság vagyok, meg tudom nevettetni az embereket, őszinte, kedves és intelligens vagyok. Sajnos mindez mit sem ér, mivel nem nézek ki jól.
12/23 anonim válasza:
Szerintem olyan nincs, hogy egy kapcsolaton egyáltalán nem kell dolgozni. Ez nem feltétlenül jelent verejtékes munkát (max szex esetében 😜), de már az is “munkának” számít, ha mélyebb, közös jövőt érintő témákról beszélgettek vagy amikor a másiknak rossz kedve van vagy kevesebb az energiája, akkor jobban odafigyelsz rá.
A munka nem csak a parterapiara járást jelenti, hanem az apró, elsőre természetesnek tűnő gesztusokat is.
13/23 A kérdező kommentje:
11, erről beszéljünk még. Nálam csak az első kettő biztos. Az összes többi szubjektív.
2024. máj. 28. 08:02
14/23 anonim válasza:
Önmagad első sorban. Ha már leélsz egy életet valakivel, legalább ne kelljen megjátszani magadat.
Én pl imádom, hogy a hülyeségünk passzol a férjemmel 😁 Nem kell visszafognom magamat, meg neki se.
15/23 anonim válasza:
"belet enni"
Azt a cicáim szoktak, csirkevágáskor.
16/23 anonim válasza:
Semmi olyat nem tudnék, ami értékelhető. Elég egyszerű eset vagyok, toleráns, "élni és élni hagyni" elven működő, megértő, együttérző, korrekt, megbízható, lojális. Ez egy általánosan jó emberi kapcsolathoz nagyjából elég, de már barátsághoz is kevés, párkapcsolatról nem is beszélve.
17/23 A kérdező kommentje:
Mit gondolsz, mi az oka, hogy kevés?
2024. máj. 28. 08:32
18/23 anonim válasza:
Szerintem az az oka, hogy ez csak afféle alap. Tudom, hogy sokan nem hozzák, de ettől még az. Kell valami plusz, valami több. Ez így önmagában semmi, unalmas. Probléma lehet a hiánya, de a megléte tényleg csak annyira elég, hogy ne mérgező, konfliktusokkal teli stb. kapcsolódásaid legyenek.
19/23 A kérdező kommentje:
Szerintem az elég nagy dolog, ha nem mérgező, csalódásokkal teli kapcsolataid vannak. Vagy akár egy is volt életedben. A házasságok 2/3-a válással végződik, szerinted ez mit mutat? A környezetedben hány ember kommunikál erőszakmentesen?
2024. máj. 28. 08:48
20/23 anonim válasza:
A lucskos srickelős P unci it. Nem elég?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!