Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » T i mi t tud tok belet enni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

T i mi t tud tok belet enni egy kapcsolatba?

Figyelt kérdés
Társkeresős kudarcokról írnak nők fb-csoportban. Vannak szerintem elvárásaik (nekem is lennének, OK is ez), és szerintük a jelentkezők meg nem igazán tudnak vagy akarnak annyit beletenni, mint ők. Gondolkodóba estem, én vajon mit tudok beletenni? Lehet, hogy én is elég keveset. Mindenesetre egyedülálló vagyok, ez is beszédes lehet. :(
2024. máj. 28. 06:25
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

Nagyon megértő és támogató párom van, ennek ellenére sajnos én is elég keveset tudok/tudtam beletenni az utóbbi néhány hónapban a kapcsolatba. Egyszerűen nagyon sok a munkám és a tanulás egyszerre, emellett pedig elég nagy trauma ért kb fel éve, amiből nem epultem még fel, emiatt sokszor nincs annyi energiam, hogy bele tudjak tenni annyit a kapcsolatomba, amennyit szeretnék/szükséges. Mindenesetre igyekszem dolgozni rajta.

Sok kapcsolatban vannak olyan időszakok, amikor a pár egyik fele kicsit többet vesz magára, hogy tehermentesitse a másikat, ez így normális. Viszont nem szabad, hogy az legyen, hogy folyamatosan csak az egyik dolgozik a kapcsolaton.

Nekem szerencsém van, mert nagyon jó a kapcsolatunk, úgymond nincs sok “dolgozni valo” rajta, de azért jó lenne, ha több házimunkát tudnék végezni pl.

2024. máj. 28. 06:28
 2/23 A kérdező kommentje:
1: mi az, amit szerinted bele kellene tenned, de nem teszed bele most? Semmit nem írtál? Nincs szex, nincs figyelem, nem jársz vele programomra, nem lehet veled beszélgetni, nem végzel házimunkát, nem termelsz pénzt? Mi az, amit régen beletettél, most a trauma miatt nem?
2024. máj. 28. 06:35
 3/23 A kérdező kommentje:
Most nem vézgel házimunkát. Korábban 100/0 % volt az arány, vagy 50/50?
2024. máj. 28. 06:36
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Hat pl a közös programok nincsenek meg most, semmi energiam kimozdulni. A házimunka kb felesben volt, most inkább olyan 80-20 százalékban ő végzi. Dolgozni dolgozok, ami azt illeti, picit jobban is keresek most, mint ő, illetve a tanfolyamot is azért csinalom, hogy magasabb bérem legyen.

Szóval leginkább a minőségi idő hiányzik.

2024. máj. 28. 06:38
 5/23 anonim ***** válasza:

-jó kajákat

-humort

-a roncs lelkem

-megértést

-bizalmat

Sok mindent bele tudok tenni, ha a másik fél akarja. De egy kapcsolatban ez a valóságban nem így van, hogy ezt azt beleteszünk a többit meg leszarjuk.

2024. máj. 28. 06:50
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Én ezen gondolkodom egy ideje, mert vhogy olyan természetesen jön minden és nem érzem hogy dolgozni kéne rajta.

Van időnk egymásra, házimunka kb 50/50 ez mindig jól működött. Mi együtt dolgozunk is igy 100% együtt vagyunk..szex is jó..minden jó

2024. máj. 28. 07:21
 7/23 A kérdező kommentje:
Én arra jutottam, hogy sok mindent bele tudok tenni, de semmit se ér, ha az a másiknak nem kell, nem érdekli. Pl. hiába tudok beszélgetni irodalomról, könyvekről vitázni, mert sokat olvastam, valaki inkább smalltalkot akar meg sok szexet. Hiába lehetne velem utazni, látókört szélesíteni, ha valaki inkább gondoskodó anyukát keres a gyerekeinek, én nem szeretnék gyerekekkel foglalkozni, főleg máséval.
2024. máj. 28. 07:24
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
7: Ezért érdemes olyan párt keresni, akivel hasonló az érdeklődési kör és igények. Ha neked kicsi a szexuális étvágyad akkor értelem szerűen nem érdemes olyan párt választani, akinek nem.
2024. máj. 28. 07:29
 9/23 anonim ***** válasza:

Én nem tudom, ez mit jelent pontosan, összejöttem valakivel kb 10 éve, mert jól éreztük magunkat együtt és ez tart azóta is. Néha volt 1-1 hullámvölgy, amiket megbeszéltünk, de akkor sem érzem, hogy különösebben dolgozni kellene a kapcsolaton és erőmön felül, tudatosan figyelnék dolgokra, mert a legtöbb jön magától. Odafigyelünk egymásra, de nincsenek olyan elvárásaink a másik felé, ami nem ő alapból. Amikor valami elbillen, az általában külső gond miatt van. Voltam depis, amikor leszartam a háztartást (ez alapesetben kb 50/50) és kevesebbet szexeltünk. Ebből ki kellett jönni, de nem vagyok alapból lusta meg frigid. Ő volt, hogy sokat dolgozott, ami miatt hónapokon keresztül nem mentünk sehova együtt, pedig szeret programozni ő is.

De ezek mindig átmeneti időszakok voltak, normális esetben sosem gondolkodom azon, hogy na ma mit kellene beletennem a kapcsolatba.

2024. máj. 28. 07:35
 10/23 A kérdező kommentje:
10, szerinted ehhez szerencse kell elsősorban, vagy mit csináltál jól? Nemigen láttam még jól működő kapcsolatot...neked hogy sikerül?
2024. máj. 28. 07:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!