Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
T i mi t tud tok belet enni egy kapcsolatba?
Nagyon megértő és támogató párom van, ennek ellenére sajnos én is elég keveset tudok/tudtam beletenni az utóbbi néhány hónapban a kapcsolatba. Egyszerűen nagyon sok a munkám és a tanulás egyszerre, emellett pedig elég nagy trauma ért kb fel éve, amiből nem epultem még fel, emiatt sokszor nincs annyi energiam, hogy bele tudjak tenni annyit a kapcsolatomba, amennyit szeretnék/szükséges. Mindenesetre igyekszem dolgozni rajta.
Sok kapcsolatban vannak olyan időszakok, amikor a pár egyik fele kicsit többet vesz magára, hogy tehermentesitse a másikat, ez így normális. Viszont nem szabad, hogy az legyen, hogy folyamatosan csak az egyik dolgozik a kapcsolaton.
Nekem szerencsém van, mert nagyon jó a kapcsolatunk, úgymond nincs sok “dolgozni valo” rajta, de azért jó lenne, ha több házimunkát tudnék végezni pl.
Hat pl a közös programok nincsenek meg most, semmi energiam kimozdulni. A házimunka kb felesben volt, most inkább olyan 80-20 százalékban ő végzi. Dolgozni dolgozok, ami azt illeti, picit jobban is keresek most, mint ő, illetve a tanfolyamot is azért csinalom, hogy magasabb bérem legyen.
Szóval leginkább a minőségi idő hiányzik.
-jó kajákat
-humort
-a roncs lelkem
-megértést
-bizalmat
Sok mindent bele tudok tenni, ha a másik fél akarja. De egy kapcsolatban ez a valóságban nem így van, hogy ezt azt beleteszünk a többit meg leszarjuk.
Én ezen gondolkodom egy ideje, mert vhogy olyan természetesen jön minden és nem érzem hogy dolgozni kéne rajta.
Van időnk egymásra, házimunka kb 50/50 ez mindig jól működött. Mi együtt dolgozunk is igy 100% együtt vagyunk..szex is jó..minden jó
Én nem tudom, ez mit jelent pontosan, összejöttem valakivel kb 10 éve, mert jól éreztük magunkat együtt és ez tart azóta is. Néha volt 1-1 hullámvölgy, amiket megbeszéltünk, de akkor sem érzem, hogy különösebben dolgozni kellene a kapcsolaton és erőmön felül, tudatosan figyelnék dolgokra, mert a legtöbb jön magától. Odafigyelünk egymásra, de nincsenek olyan elvárásaink a másik felé, ami nem ő alapból. Amikor valami elbillen, az általában külső gond miatt van. Voltam depis, amikor leszartam a háztartást (ez alapesetben kb 50/50) és kevesebbet szexeltünk. Ebből ki kellett jönni, de nem vagyok alapból lusta meg frigid. Ő volt, hogy sokat dolgozott, ami miatt hónapokon keresztül nem mentünk sehova együtt, pedig szeret programozni ő is.
De ezek mindig átmeneti időszakok voltak, normális esetben sosem gondolkodom azon, hogy na ma mit kellene beletennem a kapcsolatba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!