Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért “ijednek” meg tőlem?
Sziasztok! Kifejteném bővebben, hogy miről is lenne szó…
Többször megkaptam már, hogy nem mernek hozzám odajönni, mert túl határozottnak, magabiztosnak és komolynak tűnök, ezért inkább meg sem próbálják vagy csak távolról szemeznek velem. Majd amikor beszélgetnek velem vagy kicsit jobban megismernek, akkor pozitívan csalódnak és amúgy élvezik a társaságomat. Egy barátommal beszéltem erről, és azt mondta, nagyon erős a kisugárzásom. Kértem, hogy fejtse ki mire gondol és azt mondta a nézésem, járásom meg ahogy beszélek nagyon vonzó tud lenni, de egyben ilyen lehengerlő is. Tudom magamról, hogy makacsabb szenvedélyes típus vagyok, de egyben mindenkivel kedves vagyok alapból, néha már kissé naívan. Simán tudok beszélgetni bárkivel, mert őszinte vagyok meg közvetlen, de szeretek megtartani egy bizonyos távolságot is. Ti hogy vélekedtek erről? Valóban elijesztő lehet a magabiztosság? (Én sem vagyok mindig az, de úgy látszik a környezetem felé ezt sugallom) Veletek előfordult hasonló szituáció? Ezen nem igazán tudok változtatni, mert ez belülről jön sztem mindenkinek és nem igazán szeretem megjátszani magam.
Köszönöm az értelmes válaszokat!
2. Bullshit, mondom ezt bizonyítottan sikeres férfiként. Honnan tudod hogy az adott nőnek ki a vonzó? A határozottság és a bunkó nyomulás között hol a határ? Vannak nők akiknek az utóbbiak jönnek be, nem a sikeres férfi. Egyáltalán nincs olyan hogy van a férfi típus aki mindenkinél bejön! Aztán ott van a külső. Sikeres, magabiztos férfi olyan külsővel ami nem vonzó az adott nő számára, azzal nem jön össze.
Kérdező! Én nem magabiztosnak látlak, hanem inkább hogy van tartásod és elővigyázatos vagy. Attól hogy beszélgetsz bárkivel, vagy pedig összejönnél velük, az óriási különbség. Hidd el, sokkal nagyobb előnyöd van az átlagos lányokkal szemben! :) Sose add alább, ne pedálozz senkinél, viszont aki kitartó és udvarol, bizonyít, azzal legyél 100%-ban társ. Ja, és ne erőltess senkit és semmit.
Aztán vannak olyan férfiak, akiknek normális az önértékelésük, és eleve be sem próbálkoznak olyan nőknél, akik úgymond túl magasan vannak. Én férfiként negyvenesen, családos létemre ha egyedülálló lennék, megválogatnám hogy kivel jönnék össze. Első pont a külső. Szexuális vonzalom nélkül reménytelen. Én szálkás, izmos, sportos férfi vagyok, adok magamra, így nagyjából ilyen nőt képzelek magam mellé. Több diplomás vagyok, világot járt, van vállalkozásom, egzisztenciálisan stabil, jó családi háttérrel rendelkezem. Az elvárásom megint csak hasonló. Felőlem jöhetne bármilyen magabiztos nő ha nem tetszene külsőre, vagy a belső tulajdonságaiban nem lenne hasonlóság.
Anno, amikor ismerkedtem nőkkel, lányokkal, megválogattam őket. Mondták rám hogy nagyképű vagyok, de sosem érdekelt. Az én életemről volt szó. A kérdező kisugárzása is erős, örüljön neki hogy nem környékezik meg olyanok, akikkel csak az ideje menne el. Én pl. csak a nehezen bevehető várakat ostromoltam, 3 komoly kapcsolatom volt összesen, meg vagy 5 próbálkozásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!