Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket zavarna, ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna, ha a párotok beleszólna mennyit és mit egyetek?

Figyelt kérdés

Új párkapcsolatom van, a párom személyi edző és mindíg méri a kajáját, hetente 1szer van csaló étkezése.

Én nem diétáztam soha, és nem voltam ennyire szigorú magammal. Azt hiszem kezd egyre jobban zavarni, hogy rettegésben vagyok ha vele vagyok, mert már enni sem merek előtte. Állandóan rámszól ha rendelek egy cukros kólát pl, vagy ha szedek rizst magamnak egy szedőkanálnyit az már szerinte nagyon sok, és ha eszek valamit rámszól, hogy mennyi szénhidrátot eszek, és ez már hanyadik aznap. Azt hiszem nekem ez nem fog menni vele.

2024. máj. 24. 10:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Az teljesen másképp nézne ki ha tanácsot várnál el tőle és szolgálna vele, de ő kéretlenül ostoroz téged, egyenesen parancsolgat neked és ha nem hagyod el idegileg, fizikailag ki fog készíteni mert hajlani fogsz arra amit dumál, de nem leszel eléggé "okos" szerinte úgyse, vagy még a kaját, italt is el fogja tőled venni mert ő "jót" akar neked. Nem tudom, hogy leesett-e neki bár nem hinném, hogy valójában átkattant neki és ő a buta hiszen veled jött össze anélkül, hogy rákérdezett volna előtte mennyire vagy egészségmániás fizikailag értve. Sajnos a párod átesett a ló túloldalára és pszichikailag nincs rendben hiába testileg jól néz ki. Szerintem el kéne hagynod, nem gondolom, hogy belátná, hogy nincs jól mentálisan.
2024. máj. 24. 11:11
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is mérem a sajátomat. Kérés nélkül nem pofázok bele más szokásaiba. Ha a másik eddig nem hízott meg attól, ahogy eszik, akkor valamit jól csinál.
2024. máj. 24. 11:12
 13/20 anonim ***** válasza:
33%

úristen :)

Mekkora gyökerek vannak...

Neked ez kell, ez jó lesz? Ha nem akkor pápá-

2024. máj. 24. 11:25
 14/20 anonim ***** válasza:
81%

Hagyd a p.csába, hozzá egy olyan pár való, akivel együtt számolgathatják a makrókat - nincs ezzel semmi baj, neki ez életstílus, neked nyilván nem. És ha ez frusztrál, mert frusztál, akkor feleslegesen pazaroljátok egymásra az időt, téged az idegesít, hogy nyomaszt a kajával, őt meg az, hogy szemetet eszel (nem azt mondom, hogy szemetet eszel, de ő így látja).

Ha csak mérné a maga adagját, esetleg kérésre segítene, az más lenne, de itt nem erről van szó.

2024. máj. 24. 11:44
 15/20 anonim ***** válasza:
81%
Helyből válaszolnék hogy ne haragudjon màr hogy én választom ki én mit szeretnék enni. Agyam eldobom🤣
2024. máj. 24. 11:44
 16/20 anonim ***** válasza:
0%

Itt a gond az új párkapcsolaton van. Ha pl már 10 éve együtt lennétek, akkor nyilván szeretet és valós aggodalom lenne részéről, így lehet csak felesleges kötözködés, bár nem tudhatom mi motiválja valójában.

A kólának és egyéb szemét kajáknak igenis vannak komoly eü-i következményei. Ha szeretsz valakit, akkor figyelsz is rá. legyen az anyukád, testvéred vagy a párod, gyereked stb.

2024. máj. 24. 11:53
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Engem is zavarna. Mellé hasonlóan edzős, nonstop diétázó pár való, nem normális ember. Szerintem ez felejtős, de ez csak az én hozzáállásom, én szeretek enni, és alkalmanként egy kólával sem látok problémát :D Nyilván nem mindennap és víz helyett, de most egy moziban a nachos mellé, hát bocs, de jól esik. És ha ő nem kér, hát ne kérjen, én vennék magamnak. De utána ne is lopjon tőlem, ha esetleg rákíván!
2024. máj. 24. 12:02
 18/20 anonim ***** válasza:
87%

Rettenetesen túltolja, ami már-már kezd mentális probléma lenni nála és kivetíti a párjára. Én biztosan leállítanám. Egyébként alá tudnám ásni az agyjárását azzal, hogy én az eszméi nélkül fogytam le gyorsan sokat és ugyanúgy ettem a "szemét" nachos-t. Akár felhozhatsz példának. :D Emellett nem erőltethetjük rá saját eszméinket párunkra, csak ha ő szeretné.

35/F

2024. máj. 24. 12:40
 19/20 anonim ***** válasza:
91%

" Úgy érzem hogy nem lehetek önmagam mellette, és megkell felelnem neki és az ő értékrendjének."

Már leírtad a lényeget. Ha valakinek nem felelsz meg az elején, ahogy vagy, az eleve halott ügy.

40N

2024. máj. 24. 13:16
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Zavarna, de szerintem a te párod borzalmasan átesett a ló másik oldalára, nem fogsz tudni megmaradni mellette. Meg minek is lennél valakivel, akivel nem érzed jól magadat, és szorongsz? Neki olyan megszállott pár való, amilyen ő maga is, más nem fogja elviselni.
2024. máj. 24. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!