Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek joga van beleszólni?
Sógorod? Várjunk csak.
A férjednek a testvére, vagy a te női testvérednek a férje? Mert nem mindegy.
Ha az előbbi, akkor joga van szólni. Ha az utóbbi, akkor is szólhat a barátnak, hogy szerinte nem illettek össze és a barát majd eldönti, hogy hallgat rá, vagy se, leállítja, vagy se. Te is mondhatod neki, hogy okoskodjon, de véleménye lehet és ki is fejezheti.
Természetesen nincs joga beleszólni. Ismerkedjetek.
1: gondolom, szingli a kérdező, és a húga/nővére férfjéről van szó. AZért annyira csak nem gyenge senki, hogy férjes nőként kérdezi ezt :D
A testvérem párja (nem férje), bocs, tényleg nem volt egyértelmű.
A barátnak nem szólt még egyszer sem (úgy látom, nem is áll szándékában), csak nekem. Így is joga van hozzá?
#4 Lehet, hogy segítő szándékkal teszi, amit tesz, de mi még nem tartunk a szexnél. Csak találkozgatunk, de még nem feküdtünk le egymással. A pasi (akivel találkozgatok) amúgy sem egy "bele a közepébe" típus, inkább óvatos és félénk.
#6 Nevezhetném lehordásnak is, mert legutóbb is elég erélyesen szólt, hogy hagyjam abba a nyomulást, pedig nem nyomulok. Ez mindkettőnk részéről óvatos ismerkedés egyelőre, semmi több.
#7 Úgy látom, a testvéremet már meggyőzte az igazáról, de ha nem így van, akkor sem akarnám belevonni az egész családot, mert még korainak tartom.
#8 Nyilván többet tud a barátjáról, mint én, de épp a sógorom mondta, hogy mostanában nem is beszélt a barátjával. Amúgy meg inkább úgy látom, hogy a barátját akarja tőlem "védeni", nem fordítva. Igaz, az okát nem tudom.
Nincs joga. Mi oka van erre, hogy letiltson róla?
Esetleg az ő szeretője????:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!