Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek joga van beleszólni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek joga van beleszólni?

Figyelt kérdés
A sógorom egyik legjobb barátja és én eléggé egy hullámhosszon vagyunk, talán alakulgat is valami közöttünk, időnként találkozgatunk, de még nem szeretnénk nagy dobra verni a dolgot. A sógorom viszont azt hiszi, hogy a dolog egyoldalú a részemről, és már többször próbált leállítani. Már nem tudom mivel leszerelni. Szerintetek joga van egyáltalán beleszólni a magánéletembe/a barátja magánéletébe?
2023. jún. 20. 11:02
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
44%

Sógorod? Várjunk csak.

A férjednek a testvére, vagy a te női testvérednek a férje? Mert nem mindegy.

Ha az előbbi, akkor joga van szólni. Ha az utóbbi, akkor is szólhat a barátnak, hogy szerinte nem illettek össze és a barát majd eldönti, hogy hallgat rá, vagy se, leállítja, vagy se. Te is mondhatod neki, hogy okoskodjon, de véleménye lehet és ki is fejezheti.

2023. jún. 20. 11:13
 2/22 anonim ***** válasza:
97%

Természetesen nincs joga beleszólni. Ismerkedjetek.

1: gondolom, szingli a kérdező, és a húga/nővére férfjéről van szó. AZért annyira csak nem gyenge senki, hogy férjes nőként kérdezi ezt :D

2023. jún. 20. 11:24
 3/22 anonim ***** válasza:
33%
Hát... Csak ez az oldal nem arról tanúskodik. Azért kérdeztem meg inkább. :D
2023. jún. 20. 11:26
 4/22 anonim ***** válasza:
89%
Az nem lehet, hogy a sógorod, csak segíteni akar, mert tudja, hogy te szerelemről ábrándozol, közben a haverja meg csak ürít beléd?
2023. jún. 20. 11:28
 5/22 A kérdező kommentje:

A testvérem párja (nem férje), bocs, tényleg nem volt egyértelmű.

A barátnak nem szólt még egyszer sem (úgy látom, nem is áll szándékában), csak nekem. Így is joga van hozzá?

2023. jún. 20. 11:29
 6/22 anonim ***** válasza:
96%
Azt mondja, hogy ne próbálj vele lenni, lehord téged, vagy azt mondja, hogy úgy hiszi egyoldalú a dolog ezért és azért? Lehet véleménye, de nem kell meghallgatni, vagy szólni, hogy fejezze be, esetleg szólni a barátnak mint írtam már, hogy ő álljon ki melletted.
2023. jún. 20. 11:31
 7/22 anonim ***** válasza:
69%
Akár szólj a testvérednek, majd ő letudja, szülőknek. Nem nagy kunszt.
2023. jún. 20. 11:32
 8/22 anonim ***** válasza:
55%
Az meg sem fordult a fejedben, hogy azért szól bele, mert a barátjától tud valami olyat amit te nem?
2023. jún. 20. 11:37
 9/22 A kérdező kommentje:

#4 Lehet, hogy segítő szándékkal teszi, amit tesz, de mi még nem tartunk a szexnél. Csak találkozgatunk, de még nem feküdtünk le egymással. A pasi (akivel találkozgatok) amúgy sem egy "bele a közepébe" típus, inkább óvatos és félénk.

#6 Nevezhetném lehordásnak is, mert legutóbb is elég erélyesen szólt, hogy hagyjam abba a nyomulást, pedig nem nyomulok. Ez mindkettőnk részéről óvatos ismerkedés egyelőre, semmi több.

#7 Úgy látom, a testvéremet már meggyőzte az igazáról, de ha nem így van, akkor sem akarnám belevonni az egész családot, mert még korainak tartom.

#8 Nyilván többet tud a barátjáról, mint én, de épp a sógorom mondta, hogy mostanában nem is beszélt a barátjával. Amúgy meg inkább úgy látom, hogy a barátját akarja tőlem "védeni", nem fordítva. Igaz, az okát nem tudom.

2023. jún. 20. 13:17
 10/22 anonim ***** válasza:
62%

Nincs joga. Mi oka van erre, hogy letiltson róla?

Esetleg az ő szeretője????:)))

2023. jún. 20. 13:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!