Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek joga van beleszólni?
5
Mégis miért lenne joga egy neked kvázi senki embernek, hogy belepofázzon az életedbe? értelmi fogyatékos vagy?
Engem érdekelne, hogy honnan értesül, mi van köztetek, és mik azok a szituk, amiknél rád szól, hogy állj le, és hogyan teszi....
Ez nekem teljesen életszerűtlen, mi és hogyan történhet.
#13 Nekem az a gyanúm, hogy hivatalosan sehonnan nem értesül, hanem 1-2 apró jelből kerekít egy sztorit, amit aztán úgy tálal nekem, mintha a barátja mondta volna neki. Mivel a pasi (akivel találkozgatok), még jobban védi a privát szféráját, mint én, esélytelen, hogy ilyen részleteket megosszon bárkivel, akkor is, ha a barátja.
Nem bizonyos szituk megtörténésekor szól rám, hanem jóval utána. A legutóbbi, amit szóvá tett, hónapokkal azelőtt történt, hogy szólt volna.
"1-2 apró jelből kerekít egy sztorit, amit aztán úgy tálal nekem, mintha a barátja mondta volna neki"
Ha ez tényleg így van, akkor egyszerűen kontrollál, hatalmat akar gyakorolni felettetek.
Mik ezek az apró jelek, ezeket honnan veszi magának?
"Nem bizonyos szituk megtörténésekor szól rám, hanem jóval utána. A legutóbbi, amit szóvá tett, hónapokkal azelőtt történt, hogy szólt volna."
Tudnál konkrétumot mondani erről itt?
#16 Apró jeleket láthatott már baráti összejöveteleken, amiken én is részt vettem, ilyenek pl.:
hosszabb ideig öleltük egymást, mint általában az emberek szokták
megsimítottam a pasi kezét
pár percig masszíroztam a pasi vállait
simogattam a pasi hátát (az ő kérésére)
Amúgy mégis mi célja lehet azzal, ha tényleg hatalmat akar gyakorolni felettünk?
Konkrét példa: tavaly nyáron voltunk közösen egy kiránduláson. Hazafelé úton a pasinak kicsit megnyomkodtam a nyakát, mert fájt neki. A sógoromat akkor nem érdekelte az egész, viszont kb. 2 hónapja felhozta ezt, és azt mondta, hogy úgy látja, én többet akarok a pasitól, de értsem meg, hogy a pasit nem érdeklem, hagyjam békén.
17:
" mi célja lehet azzal" Semmi számunkra értelmezhető.
"de értsem meg, hogy a pasit nem érdeklem, hagyjam békén."
Te erre mit mondtál?
Én azt mondtam volna, hogy ezt csak akkor kellene megértenem, ha ő mondaná nekem, addig pedig ez az ő véleménye, amihez semmi közöd.
Attól, hogy Ő ÚGY LÁTJA, neked nem kell az ő meglátásai szerint élned!
Még akkor se kell máshogy viselkedned, ha esetleg nincs ebben a kapcsolatban több, csak ami most van. Hiszen élvezitek.
Lehet irigy is!
#19 Nem mondtam rá semmit sem, mert jobbnak láttam nem vitát szítani kettőnk között, de ettől függetlenül abszolút nem értek vele egyet. Az egy dolog, hogy benne kialakult egy kép erről az egészről az alapján, amit látott, de az egy másik dolog, hogy valós kép alakult-e ki benne, vagy nem. Nyilván utóbbi, mert tényleges infói nincsenek.
Az irigység részéről amúgy bennem is felvetődött, ezek szerint nem is biztos, hogy akkora hülyeség.
Köszi mindenkinek a válaszokat és a megerősítést. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!