Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pszichopatával voltál már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pszichopatával voltál már kapcsolatban? Mit tett?

Figyelt kérdés

Az exem 100% bizonyossággal pszichopata/nárcisztikus volt.

Akiknek elmeseltem a tortenet azt mondtak siman irhatnek errol konyvet, mert nagyon erdekes. Amikor a kapcsolat veget rugtuk nekem is tobbszor megfordult a fejemben, hogy nem biztos, hogy van olyan ember aki ennyire melyre es eddig eljutott egy ilyen beteg emberrel, mint ameddig en.

Erdekelne masok tortenete akik szinten eltek ilyen emberrel, jo lenne ha megosztanátok ezzel is erot adva egymasnak, hogy nem vagyunk egyedul es igenis leteznek ilyen beteg emberek a tarsadalomban.

máj. 23. 10:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Apró, lényegtelen dolgokban is hazudott, úgy ahogy te is írtad, hogy pl. mit evett. Nem volt semmi tétje, de ő akkor is hazudott.

Kavart: Kitalált másokról sztorikat, es rólam is hazudott madoknak, ezzel meg azzal talalkozott, ezt meg azt mondták, - semmi sem volt igaz.

Mindennek úgy kellett lennie ahogy ő akarta, ha hibáztam akkor több napig hozzám sem szólt. Apropó "hibáim" egyszer megkavartam a kajat amit főztem, erre olyan hisztit csinált amilyet meg nem láttam, kepes volt a kukába vágni ezért.

De mindenfajta piszlicsáré ügyekből csinált drámát, ha valaki csúnyán nézett akkor neki ment.

Miután összevesztünk elutazott a 200 km-re élő rokonomhoz és felhívott onnan....

Nem értett dolgokat, hogy kinek mi nem esik jól, alapvető érzelmi defektei voltak. Először meg előadta magát széplelkűnek, segítőkésznek.

máj. 23. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!