Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna ha a párotok más “férfi haverok” képeit szívezné favebookon?
Haverok közti szívezésben nincs semmi, pláne mióta a Messenger is bevezette, hogy két koppintással lehet szívet nyomni az üzenetre, minden random üzire használják, ha csak annyit írok, hogy “de jóó” már jön rá a szív, kb a lájkkal egyenértékű, csak lájkot az általanos iskolás osztálytársad nyom akit 19 éve nem láttál, a többit meg az aktuális barátaid.
A kérdés inkább az, hogy tényleg haverok-e, nincs-e más gyanús, meg mondjuk ha ilyen félpucér feszítős gymszelfikre nyomogatja, az se jó :D
Ha az osszes haverral ezt teszi nem erdekelne - kb mintha like nyomna
Ha csak 1el csinalja es masikkal nem akkor beszelnek vele.
Nem zavarna.
Ha meg akar csalni akkor úgyis megcsal, nem azon fog múlni, hogy mit szivezget facebookon.
Engem nőként zavarna, ha az emberem más férfiak képeit szívecskézné. Bár mi csajok simán rakunk szívet egymás képére. :) Valószínűleg férfiként is zavarna, ha a nőm ilyet csinálna, de nem vagyok férfi.
A magam nevében eszembe nem jutna más hapsik képeit szívecskézni. Mondjuk nem is nézegetem őket. Bele vagyok esve a páromba, nem érdekel a többi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!