Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért támadnak ezren valakit,h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért támadnak ezren valakit,ha úgy nősül,vagy megy férjhez valakihez,hogy nem éltek előtte együtt? Mi olyan hatalmas kivetnivaló van ebben,hogy bárkit majdnem megköveznek ezért?

Figyelt kérdés
2024. máj. 22. 16:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Régen meg azon háborodtak fel, ha házasság nélkül éltél együtt valakivel. Mi közel 5 évig éltünk együtt, mielőtt összeházasodtunk. Nagyon sok hátrány ért miatta.
2024. máj. 22. 18:08
 12/13 Laylah ***** válasza:
77%
Mert ha együtt éltek, akkor ott már nem lehet hosszú távon fenntartani a tökéletes képet magatokról, kiütköznek a kis hártlik, idegesítő szokások, megmutatkozik, ki hogyan képzeli a közös életet, a munkamegosztást, hosszú távon mennyire tudjátok tolerálni a másik jelenlétét (pl. betegség esetén, vagy csak egy szarabb időszakban), stb. Ezek ismerete nélkül házasodni elég nagy rizikó. Ismertem olyat, aki tök boldog volt a pasijával, eljegyzés 3,5 év után, majd összeköltözés után fél évvel rájöttek, hogy inkább mégsem.
2024. máj. 22. 18:59
 13/13 anonim ***** válasza:
58%
Én sem értem. Ha működik a kapcsolat akkor működik így is.
2024. máj. 23. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!